Дарія Апанащенко переходить в «Житлобуд-1» Харків


30.01.18  1081
Жилстрой-1 ФК, ОДО Жилстрой-1 Харьков, ЖФК Житлобуд-1, Дарія Апанащенко, женский футбольный клуб, жінки футбол, футбол дівчата
ОФІЦІЙНО. Гравець національної жіночої збірної Дарія Апанащенко продовжить кар'єру в Харкові, повідомляє офіційний сайт клубу «Житлобуд-1».

Презентація новачка команди відбулася незадовго до початку вечірнього тренуванням, у конференц-залі ОСК «Металіст». Президент ЖФК «Жилстрой-1» Олександр Михайлович
Харченко вручив Дарині футболку з номером «17» на спині і висловив сподівання на плідне співробітництво.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
Дарія Апанащенко - кращий гравець України 2017

Нагадаємо, що Апанащенко народилася у Кривому Розі. Футбольну
кар'єру розпочала у шість років, а вже у віці 15-ти дебютувала у Чемпіонаті України серед команд Вищої ліги. В національному чемпіонаті виступала за клуби: "Київська Русь" Київ та "Легенда-ШВСМ" Чернігів. Саме у складі чернігівського клубу Дарина вперше стала чемпіонкою країни та володарем Кубку України.

Вдалу гру Апанащенко помітили і наставники національної збірної, а невдовзі і функціонери з закордону. З 2004-го року Дарія захищала кольори клубів "Енергія", "Рязань" та "Звезда2005".
До чемпіонських здобутків і індивідуальних нагород треба додати, що у сезоні
2008/09 вона стала учасником фінального матчу жіночого Кубку УЄФА, а у 2009 році зі збірною України зіграла у фінальному етапі жіночого ЄВРО (Фінляндія).

Наразі Дарія Апанащенко справжній лідер атак національної жіночої збірної України, а починаючи з 29 січня 2018 року - новий гравець харківського «Житлобуд-1»!



За матеріалами сайту ФК Житлобуд-1
gs1football.com.ua

Стаття:

Дарія Апанащенко переходить в «Житлобуд-1» Харків



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz