Різдвяно-новорічне привітання президента Всеукраїнської Асоціації жіночого футболу Валерія Лунченко


31.12.17  1202
Новорічне привітання, Валерій Лунченко, народний депутат, Голова Комітету жіночого футболу ФФУ, Асоціація жіночого футболу, Лунченко Валерій, футбол жінки
Шановні друзі!

Наближається до завершення 2017 рік. Традиційно, кожна людина, колективи, галузі, регіони, оглядаються назад, для того, щоб проаналізувати своє життя за ці 12 місяців, що минули. Залишаються лише спогади. Важливо, щоб у цих спогадах було достатньо позитиву, який генерується завдяки здобуткам, реалізованим планам, індивідуальними і спільними досягненнями на шляху до поставленої мети.

Ми,  безумовно,  побачимо, що рік нами прожитий не дарма і є немало миттєвостей, коли ми відчували радість та щастя. Ці ж самі відчуття ми помічали й у людей, які оточують нас: у близьких, друзів, приятелів, колег і просто незнайомих попутників, - коли зненацька перехоплюєш,  проходячи повз,  їх палаючи від задоволення очі.

Мені хочеться відкинути все сумне, що також, на жаль, супроводжує наше життя, але при цьому, загартовує, спонукає набиратися додаткових сил і енергії, щоб долати перешкоди і йти з новою надією та вірою у добро.

Я із задоволенням пригадую нашу роботу у Всеукраїнській Асоціації жіночого футболу та відповідному комітеті Федерації футболу України. Багато чого за рік, що минає, нами зроблено, але ще більше усім нам потрібно зробити надалі. Щиро мрію, що жіночий футбол України продовжить свій розвиток ще кращими темпами і на внутрішніх аренах, і в міжнародному вимірі. Успіхи вже є чималі, та впевнений, будуть ще більшими.

Попереду світлі Різдвяні Свята, Новий Рік, до яких ми вже готуємося. Хай буде все добре у кожного з нас в родинах, на роботі, в особистому і суспільному житті! Бажаю усім, шановні друзі, успіхів та здійснення заповітних мрій, і хай для цього нам всім вистачить здоров`я, енергії, ресурсів і у справах, особливо спортивних, нас завжди супроводжують успіх та удача!

Валерій Лунченко
Президент Всеукраїнської Асоціації жіночого футболу
Голова Комітету жіночого футболу ФФУ


©2017 womensfootball.com.ua


Стаття:

Різдвяно-новорічне привітання президента Всеукраїнської Асоціації жіночого футболу Валерія Лунченко



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz