«Родина-Ліцей» вирвала нічию у четвертому турі чемпіонату України


13.05.17  881

10-12 травня на футбольних полях України відбувся 4-й тур чемпіонату України з футболу серед жіночих команд у вищій лізі. Цей тур пропускала чернігівська «Легенда-ШВСМ».
 
Столичний «АтексСДЮШОР-16» та костопільська «Родина-Ліцей» розписали бойову нічию 2:2. Причому футболістки з Костополя, які на 89-й хвилини залишилися в меншості змогли зрівняти рахунок на третій доданій арбітром хвилині. Рятівницею для своєї команди стала Голиш.
 
«Атекс-СДЮШОР16» (Київ) – «Родина-Ліцей» (Костопіль) - 2:2  
Голи: Помазан (9 з пен., Малиновська 54) - Голиш (20, 90+3)  
 
Один з фаворитів змагань харківський «Житлобуд-2» на виїзді мінімально здолав уманські «Пантери». Єдиний м’яч забила Рижова ще у першому таймі.
 
«Пантери (Умань) - Житлобуд-2 (Харків) - 0:1 (0:1)
Гол: Рижова (16)
 
У  черговому матчі чемпіонату України серед жіночих команд «Ятрань-Берестівець» приймала дніпровську «Злагоду». Після втрати очок у Костополі команді Уманського району будь-що потрібно було реабілітуватися. І господарі першими відзначилися у цьому матчі. Але помилка при обороні свої воріт звела нанівець той успіх. Попри те, що «Ятрань-Берестівець» краще виглядала ближче до перерви, більше забитих м’ячів у першому таймі не було. Досить швидко після поновлення гри Вікторія Корнійчук вдруге вивела свою команду вперед, який в підсумку і став переможним - 2:1
 
«Ятрань-Берестівець» (Уманський р-н) – «Злагода-Дніпро-1» (Дніпро) - 2:1
Голи: Гнидюк (6), Корнійчук (52) – Тараканова (14)
 
Ще в одній зустрічі харківський «Житлобуд-1» завдяки голам Костюченко та Вороніної без проблем перемогли чернігівську «Єдність» - 2:0.
 
«Єдність» (Чернігівська обл.) – «Житлобуд-1» (Харків) - 0:2
Голи: Костюченко (24), Вороніна (69)

Стаття:

«Родина-Ліцей» вирвала нічию у четвертому турі чемпіонату України



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz