Валерій Лунченко: «Відбулася продуктивна зустріч на благо розвитку жіночого футболу»


10.07.17  1293
ФФУ, Асоціація, Лунченко Валерій, Комітет жіночого футболу
10 липня, у Будинку футболу відбулося засідання оновленого Комітету жіночого футболу Федерації футболу України. По завершенню зустрічі голова Комітету жіночого футболу Валерій Лунченко прокоментував підсумки засідання:

«Кожен із членів Комітету мав змогу висловити своє бачення розвитку жіночого футболу. У підсумку вийшла дуже продуктивна дискусія, в ході якої було прийнято ряд важливих рішень.
Зокрема, у питанні щодо головного  тренера  жіночої національної збірної України. Вважаю, що національна команда – віддзеркалення стану жіночого футболу в нашій країні, певний локомотив у його подальшому розвитку. У підсумку, одноголосно було прийнято рішення про зміну наставника головної жіночої команди країни. Разом з тим вирішили оголосити конкурс на посаду головного тренера національної жіночої збірної України. І на підставі результату конкурсної комісії буде вирішено, хто саме керуватиме нашою збірною у черговому відбірковому циклі.

Ще одне важливе питання - передача повноважень ВАЖФ на проведення внутрішніх чемпіонатів. Ми й надалі розраховуємо на підтримку ФФУ, УЄФА та ФІФА, яка передбачає також і певну фінансову допомогу. І переконаний в тому, найближчим часом ми залучимо ряд спонсорів, які будуть зацікавлені в розвитку жіночого футболу. Наступне наше засідання плануємо провести після закінчення конкурсу на посаду тренера національної жіночої збірної України». 

Прес-служба ФФУ, фото Павла Кубанова
Copyright ©2017 womensfootball.com 

Стаття:

Валерій Лунченко: «Відбулася продуктивна зустріч на благо розвитку жіночого футболу»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz