Збірна Миколаївської області стартувала з розгромної перемоги


26.03.18  1045
Ю-15, Миколаїв, футбол среди девочек, женский футбол, Чемпіонат України серед дівчат, до 15 років, перша ліга, дівочий футбол, ЦМС, Миколаїв, Єфімако
26 березня, в Миколаєві стартував Чемпіонат України з футболу серед дівочих команд WU-15 в Першій лізі сезону 2018. Миколаєву вперше довірили організацію такого рівня змагань, які проходитимуть з 26 по 30 березня на ЦМС і стадіоні в парку «Перемога», повідомляє «НикСпорт».

Серед 11 команд, збірна Миколаївської області потрапила в групу В і сьогодні провела першу зустріч проти збірної Житомирського регіону.

З первих хвилин гри «господині поля» рвонули в атаку, забивши швидкий гол з пенальті. В кінці першого тайму, довівши рахунок до розгромного 3:0 - вирушили на заслужений перерву. Автором дубля стала Глущенко Інна, а 3-й "гол в роздягальню" суперницям забила Стрельцова Ілона.

У другому таймі футболісткам Миколаївської збірної вдалося залишити свої ворота недоторканними, а ось команда з Житомирщини примудрилася реалізувати автогол в свої ж ворота.

Ю-15, Миколаїв, футбол среди девочек, женский футбол, Чемпіонат України серед дівчат, до 15 років, перша ліга, дівочий футбол, ЦМС, Миколаїв, Єфімако- До перемоги! - вигукували з трибун уболівальники збірної Миколаєва

Таким чином, щоб вийти з групи і дійти до матчів плей-офф миколаївській команді залишилося здолати суперниць з Закарпаття.

Зб. Миколаївської обл. - Зб. Житомирської обл. - 4:0 (3:0)
Голи: Глущенко 16, 19, Стрельцова 7 пен -  Гриневич автогол 41

Натхнений перемогою своїх підопічних, головний тренер жіночої збірної Миколаївської області до 15 років - Ефімако Володимир Олександрович, який керує командою з 2006 року в коментарях niksport поділився післяматчовими відчуттями:

-Команда і тренерський склад рахунком задоволені, але гру ще потрібно вдосконалити в захисті і відпрацювати реалізації атак. Наша мета - дійти до фіналу.

А на запитання кореспондента про те, як сучасному соціуму розвіяти стереотипи про «важливість» жіночого футболу Володимир Олександрович відповів:

- Футбольна стратегія UEFA зараз спрямована на гендерна рівність. І я сподіваюся, що українські вболівальники теж дотримуються цього напрямку. Подібні чемпіонати це можливість залучити молоде покоління дівчат в футбольні секції і розвивати жіночий футбол в Україні.

Еліна Слюсаренко
niksport
Ю-15, Миколаїв, футбол среди девочек, женский футбол, Чемпіонат України серед дівчат, до 15 років, перша ліга, дівочий футбол, ЦМС, Миколаїв, Єфімако


Стаття:

Збірна Миколаївської області стартувала з розгромної перемоги



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz