Жіноча збірна України розпочинає підготовку до матчу з Угорщиною


14.11.17  1128
жіноча національна збірна України, збірна України жінки, відбір до КС-2019, Угорщина жінки, футбол збірна, МиЗбірна
Головний тренер національної жіночої збірної команди України Володимир Рева оприлюднив список гравців, які готуватимуться до поєдинку кваліфікації ЧС-2019 у групі 4 із командою Угорщини на навчально-тренувальних зборах у турецькій Анталії. Ця зустріч відбудеться 24 листопада о 16:00 за київським часом, в угорському містечку Балмазуйварош.
 
До лав збірної, яка вранці 18 листопада вирушить до Туреччини, тренер українок викликав 20 футболісток. За підсумками збору визначиться список з 18-ти гравців, що 22 листопада перебазуються до Угорщини. Зазначимо, що до розташування збірної повернулася гравець харківського «Житлобуд-1» Надія Хаванська.
 
Склад збірної України:
Воротарі: Ірина Зварич, Катерина Самсон, Ірина Саніна
 
Захисники: Ірина Василюк, Дарія Кравець, Ольга Басанська, Анастасія Філенко, Мар’яна Іванишин, Любов Шматко, Натія Панцулая
 
Півзахисники: Таміла Хіміч, Дарія Апанащенко, Ія Андрущак, Ольга Бойченко, Ольга Овдійчук, Вероніка Андрухів, Надія Хаванська
 
Нападники: Тетяна Козиренко, Яна Калініна, Тетяна Романенко
 
Нагадаємо, що «синьо-жовті» після домашньої нічиєї із Хорватією посідають останню сходинку в групі 4 відбору КС-2019, щоправда, провівши серед усіх команд найменшу кількість матчів.

ФФУ
 

Стаття:

Жіноча збірна України розпочинає підготовку до матчу з Угорщиною



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz