10 Серія. «Прекрасная игра» - серіал присвячений жіночому футболу в Україні.


14.01.19  2014
женская сборная, жіноча збірна, история женского футбола, женский футбол Украины, документальный фильм, Прекрасная игра, фільм жіночий футбол, ЖФК, національна жіноча збірна, МиЗбірна, ФФУ
В 2018 році національна збірна України змагалася за вихід на Кубок Світу з футболу серед жінок, який вже цьогоріч пройде у Франції.

Як це було... Кращі футболістки України приїхали до Львова, щоб підготуватися до двох найважливіших ігор з лідерами в групі: з Данією і Швецією. Збірна України знаходиться на третьому місці в своїй групі, і у неї два найсильніших суперника, а значить - два вирішальних матчі, які визначать, чи зможе Україна вийти в плей-офф.

Капітан національної збірної України Дар'я Апанащенко представляє країну на світовій арені вже 15 років. Вона - найкраща футболістка і найдорожчий гравець України.

Рік тому вона повернулася додому і тепер виступає у складі харківського ЖФК "Житлобуд-1" Харків. Зараз свою футбольну кар'єру Апанащенко бачить тільки в Україні, де також планує тренувати нове покоління молодих футболісток.

Серия 10. Национальная сборная: борьба до последнего | ПРЕКРАСНАЯ ИГРА | №10


ПОПЕРЕДНІ СЕРІЇ:
Атекс-СДЮШОР-16, Київ, Алла Гресь, история женского футбола, 
женский футбол Украины, документальный фильм, Прекрасная игра, фільм 
жіночий футбол, ЖФКл

Стаття:

10 Серія. «Прекрасная игра» - серіал присвячений жіночому футболу в Україні.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz