12-й тур Вища ліга 18/19: «Житлобуд-1» Харків - ПФК «Львів» - 7:0


12.04.19  650
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, женский футбол, жіночий чемпіонат, ФК Львів, ПФК Львів, Житлобуд-1, Жилстрой, ЖФК
фото Житлобуд-1
(Федерація футболу Львівської області ffl.org.ua): У стартовому матчі весняної частини чемпіонату Вищої ліги України серед жіночих команд футболістки професіонального футбольного клубу «Львів» зазнали розгромної поразки від харківського «Житлобуду-1».

Харків'янки жваво розпочали звітний поєдинок на штучному полі «Динамо-Арени» і вже на першій хвилині заробили кутовий, після якого Єлизавета Костюченко головою відкрила рахунок – 1:0. Згодом Таїсія Нестеренко вийшла віч-на=віч із голкіперкою львівської команди, ввійшла у штрафну площу і з гострого кута подвоїла перевагу господарок – 2:0.

Дарія Апанащенко скористалася метушнею в карному майданчику гостей і з району 11-метрової позначки втретє спрямувала шкіряного у ворота. Незадовго до свистка на перерву футболістки «Житлобуду-1» зробили рахунок 4:0 – наші дівчата під час кутового біля своїх воріт не встежили за Алевтиною Утицьких.

У першому таймі підопічні Сергія Сапронова заробили декілька кутових, але, на жаль, не змогли витиснути з них максимуму. У другій 45-хвилинці швидкісна Ольга Овдійчук, вийшовши на заміну, довела справу до 5:0. Невдовзі «синьо-золоті левиці» отримали чисельну перевагу – червону картку за зрив перспективної атаки отримала Утицьких.

При цьому гравчині ПФК «Львів», у стартовому складі якого, до слова, вийшли одразу троє новачків (Ольга Зезюкіна, Анна Петрик і Лаїс Естевам), заробили хороший штрафний на лінії карної зони, однак Наталія Галан невдало його виконала, легко перекинувши м'яч у руки воротарці.

Вилучення не позначилося на грі харків'янок, які навіть у меншості продовжили забивати. Зезюкіна зрізала кулястого у власні ворота – 6:0. Масну крапку на заключних хвилинах влучним ударом поставила Ірина Кочнєва – 7:0.

Повний матч

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2018-2019 - 12 тур
12.04.2019 - м.Харків - стадіон Динамо - 200 глядачів

ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - ЛЬВІВ (Львів) - 7:0 (4:0)
ГОЛИ
: Костюченко 2, Нестеренко 26, Апанащенко 30, Утицьких 37, Овдійчук 74, Зезюкіна автогол 86, Кочнєва 89

ЖИТЛОБУД-1: Саніна І. - Алексанян, Костюченко, Утицьких, Басанська, Кочнєва, Хаванська,  Апанащенко, Куніна (Овдійчук 59), Шевчук (Вороніна 68), Нестеренко.
Запасні: Шульга, Мозольська, Соломаха, Саніна Ж., Голиш.
В.о. тренера: Максим РАХАЄВ

ЛЬВІВ: Де Соуза - Лукач, Ольховська, Куп'як, Зезюкіна, Яруш, Перейра, Галан, Петрик, Рібейро, Амброзіо
Запасні: Славич, Гриценок, Сена, Манзюк.
Тренер: Сергій САПРОНОВ

Арбітр: Зора К.(Київ) Асистенти арбітра: Резнік А. (Київська обл.), Ольшанська Н. (Словянськ) - Щепотьєв А. (Харків)
Спостерігач арбітражу: Єрмакова О. (Полтава)


ПОПЕРЕДЖЕННЯ: немає - Галан 72
ВИЛУЧЕННЯ: Утицьких 79


Стаття:

12-й тур Вища ліга 18/19: «Житлобуд-1» Харків - ПФК «Львів» - 7:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz