13-й тур Вища ліга 18/19: ПФК «Львів» - «Пантери» Умань - 7:1


21.04.19  1142
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, жіночий чемпіонат, Умань, женский футбол, Янтарочка, спорт жінки, ФФУ Вища ліга, Пантери, ЖФК, ПФК Львів, Сергій Сапронов, ФФЛО(Інформаційна служба ПФК «Львів»): Жіноча команда професійного футбольного клубу «Львів» здобула розгромну перемогу над уманськими «Пантерами» у матчі 13-го туру чемпіонату України серед команд Вищої ліги.

Команда Сергія Сапронова будь-що прагнула повернутися на шлях перемог після двох виїзних поразок у чемпіонаті від харківського «Житлобуду-1» та «Ладомиру» з Володимир-Волинського. Тому перші півгодини поєдинку з аутсайдером першості проходили у дещо нервовій атмосфері. «Львів» забив на 13-й хвилині, коли Амброзіо спочатку влучила у поперечину, а Рібейро на добиванні відправила м’яча у дальню «дев’ятку». Але невдовзі помилка Ольховської у захисті призвела до голу «Пантер» у відповідь – відзначилася Серемчук.

Ситуація повернулася на круги своя, коли Араужо зробила вдале перехоплення у центрі поля, вивела на ударну позицію Амброзіо, і та поцілила у правий нижній кут. А перед перервою львів’янки ще двічі збільшили гольовий гандикап. Яруш дальнім ударом змусила воротаря «Пантер» капітулювати, а за хвилину взяття воріт до свого активу записала Петрик.

Голепад за участю «синьо-золотих левиць» продовжився й після відпочинку. Захисник гостей невдало вибивала м’яча, влучила шкіряною кулею в Араужо, від якої «сфера» й влетіла у рамку. Флангова навісна подача Перейри завершилася влучним ударом Рібейро. А крапку у грі встановила Амброзіо, яка під час контратаки замкнула на дальній стійці простріл від Сени – 7:1.
Повний матч

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2018-2019 - 13 тур
20 квітня - м. Добротвір, ст. «Енергетик» - 180 глядачів

ПФК «Львів» (Львів) – «Пантери» (Умань) – 7:1 (4:1)
Голи: Рібейро 13,55, Амброзіо 31,82, Яруш 45, Петрик 45+1, Араужо 50 - Серемчук 28

«Львів»: Славич – Мостова, Ольховська (к), Головко, Зезюкіна (Куніна 69), Рібейро (Іванченко 60), Яруш, Перейра, Петрик (Сена 69), Араужо, Амброзіо
Запасні: Соуза - Лукач, Куп'як, Рубан
Тренер: Сергій САПРОНОВ

«Пантери»: Герасименко – Ткачук, Білокур, Гурська, Синько (Крупніцька 59), Рибалкіна, Речкіна, Бойчук, Бєлякова (Микитюк 62), Шопіна (Коробкіна 50), Серемчук
Запасні: Маліборська - Дядюшкіна
Тренер: Юрій ДЕРЕНЮК

Арбітр – Марія Сас (Чернівці)
Асистенти арбітра – Анастасія Волощук (Чернівецька обл.), Ірина Рачинська (Чернівці)
Четвертий арбітр – Олег Федьків (Львів)
Спостерігач арбітражу – Ярослав Боднар (Тернопіль)

Попередження: Перейра (75) – Речкіна (30), Рибалкіна (69)


Стаття:

13-й тур Вища ліга 18/19: ПФК «Львів» - «Пантери» Умань - 7:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz