Огляд матчу. 16-й тур 18/19: «Ятрань-Берестівець» - «Житлобуд-1» - 0:2


20.05.19  875
чемпіонат України жінки, жіночий чемпіонат, Трест Жилстрой, женский футбол, Ятрань-Берестівець, ФФУ Вища ліга, Житлобуд-1, Жилстрой, ЖФК, умань, Люботин, Олімпієць
(Прес-служба ЖФК Житлобуд-1, fczh1.com): 19 травня в с.Берестівець відбулась чергова гра чемпіонату України з футболу серед жіночих команд. "Ятрань-Берестівець" приймала чинного чемпіона країни, харківський "Житлобуд-1". Як і рік тому, перемога в цьому матчі та з цим же суперником, гарантувала "Житлобуду-1" дострокове завоювання чемпіонського титулу.

Цей психологічний тягар вплинув на перші 45 хвилин, однак, слід зауважити, що тренерський штаб вирішив дати в цьому матчі більше ігрової практики тим гравцям, які не дуже часто виходили в основі. Маючи декілька нагод для відкриття рахунку, забити в першому таймі не вдалося, не зважаючи на повну перевагу в матчі.

У другому таймі Максим Рахаєв провів ключові зміни, випустивши Куніну, а згодом й Апанащенко. Команда одразу додала в атаці, створюючи момент за моментом. На 57 хвилині Куніна зробила закидання в дальній кут, але м*яч влучив у поперечину. Далі були два дуже небезпечних штрафних біля майданчику "Ятрані", але з першим влучним пострілом впоралася воротар суперників Денищич, а в іншому стандарті м'яч майже потрапив в руку захисникам, але арбітр вирішив не призначати пенальті. Гол назрівав й нарешті це трапилось.

На 66 хвилині гри Вороніна протягнула м*яч по лівому флангу та влучним пасом розрізала захисні редути суперників, де вже на дальній штанзі простріл замкнула Куніна. 0:1. А вже за 10 хвилин традиційне розігрування кутового призвело до другого голу в цьому матчі. Костюченко з лінії воротарської переграла свого опікуна та головою відправила м'яч у сітку воріт. 0:2.

Єдиний удар "Ятрань-Берестівець" по нашим воротам завдала на 75 хвилині гри, але з цим пострілом дуже легко впоралася Шульга. Натомість харків*янки могли забивати ще як мінімум двічі: на 84 хвилині Куніна потрапила у стійку воріт, а на 90 хвилині постріл Вороніної прийняла на себе поперечина.

Перемогу у цьому найважливішому матчі з рахунком 2:0 одержав харківський "Житлобуд-1" та достроково завоював золоті нагороди чемпіонату України сезону 2018/19! Це вже дев'яте чемпіонство "Житлобуду-1" в історії команди! Вітаємо!

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2018-2019 - 16 тур
19.05.2019 - с.Берестівець - стадіон Maximus - 100 глядачів

ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ (Уманський р-н) - ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - 0:2 (0:0)
Голи: Куніна 66, Костюченко 76

ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ: Денищич - Земляна, Моспан, Косик, Авдєєва, Комар, Загуменна, Гнидюк, Назаренко, Янчук (Бічуй 90), Мушин
Запасні: Сівець, Семенюк
Тренер: Володимир ПЕЮ

ЖИТЛОБУД-1: Шульга - Саніна Ж. (Алексанян 83), Костюченко, Соломаха, Голиш (Куніна 46), Кочнєва, Хаванська, Вороніна, Нестеренко (Апанащенко 61), Овдійчук, Мозольська
Запасні: Саніна І. - Басанська, Шевчук, Утицьких
в.о. тренера: Максим РАХАЄВ

Арбітри: Федорук А. (Київ) - Семеренко К. (Вінниця), Мельник Н. (Вінниця) - Бевзюк Д. (Черкаська обл)
Спостерігач арбітражу: Павленко І. (Вінниця)

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: немає
Повний матч


Стаття:

Огляд матчу. 16-й тур 18/19: «Ятрань-Берестівець» - «Житлобуд-1» - 0:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz