15-й тур Вища Ліга 18/19: «Ладомир» Володимир-Волинський - «Львів» - 2:1


17.04.19  1082
ЖФК,чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, ПФК Львів, жіночий чемпіонат, Волинь, женский футбол, фінал, ФФУ Вища ліга, ЖФК, Ладомир, Вікторія Гірин
17 квітня на місцевому стадіоні "Олімп" команда "Ладомир" з Володимир-Волинського приймала ПФК "Львів". Цей поєдинок відбувся в рамках 15-го туру Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги.

На радість рідній публіці футболістки "Ладомиру" доволі активно розпочали матч і вже у першому таймі, завдяки дублю Вікторії Гірин, здобули для себе комфортну перевагу. Саме з рахунком 2:0 команди і пішли на відпочинок.

Після перерви градус гри підвищувався. Напруження в матчі зростало, що позначилося і на порушеннях правил у команд. Один з таких епізодів завершився призначенням одинадцятиметрового у ворота господарів поля, який реалізувала новачок ПФК "Львів" Анна Петрик.
Шальки терезів почали коливатися як в одну, так і в іншу сторону, але врешті-решт склонилися на користь команди з Володимир-Волинського. Більше того, під занавіс матчу підопічні Олега Бортніка мали шанс збільшити рахунок, але Каверзіна не зуміла реалізувати пенальті.

В підсумку - 2:1, важка перемога "Ладомиру", яка дозволила команді обійти у турнірній таблиці саме ПФК "Львів" і зайняти 5 сходинку.
Повний матч

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2018-2019 - 15 тур
17.04.2019 - м.Володимир-Волинський - стадіон Олімп - 200 глядачів

ЛАДОМИР (Володимир-Волинський) – ПФК ЛЬВІВ (Львів) – 2:1 (2:0)
Голи: Гірин 23,25 - Петрик 72 пен
Нереалізований пенальті: Каверзіна (Л) 83

ЛАДОМИР: Вальчук - Шайнюк, Лєбєдева, Кузьмич, Каверзіна, Ольхова (Аполлоніна 46), Кухаренко, Перевізник, Гірин, Кревська, Лемешук
Запасні: Глух - Кушнір, Димура
Тренер: Олег БОРТНІК

ЛЬВІВ: Славич - Лукач, Ольховська, Головко (Сена 39), Зезюкіна, Перейра, Яруш, Петрик, Куп'як, Амброзіо, Рібейро (Галан 55)
Запасні: Соуза - Гриценок, Манзюк, Куніна, Іванченко,
Тренер: Сергій САПРОНОВ

Арбітри – Вакулко І. (Рівненська обл) – Рачинська І. (Чернівці), Волощук А. (Чернівці) – Шевчук А. (Володимир-Волинський)
Спостерігач арбітражу – Дмитрук Я. (Рівне)

Попередження: Каверзіна 38, Лемешук 75 - Головко 15, Яруш 49, Зезюкіна 70


Стаття:

15-й тур Вища Ліга 18/19: «Ладомир» Володимир-Волинський - «Львів» - 2:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz