1/8 Кубок України 18/19. «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Родина-Ліцей» Костопіль - 3:1


26.10.18  797
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, жіночий чемпіонат, Берестівець, женский футбол, Ятрань, спорт жінки, ФФУ Вища ліга, Родина-Ліцей, ЖФК, Костопіль, Березне, Колос
фото з архіва
(Ігор Соболенко, umanfootball.com.ua): В 1/8 фіналу кубка в Паланці зустрілися «Ятрань-Берестівець» та «Родина-Ліцей». В світлі того, що переможець цієї пари вже в наступному раунді потрапляв на переможця харківського дербі між «Житлобудами» (в драматичному матчі переміг 3:2 «Житлобуд-1») великих кубкових планів виношувати що команді з Уманщини, що з Костополя було б з розряду не надто обгрунтованого оптимізму. Але попри це обидва колективи серйозно поставилися до звітної зустрічі і продемонстрували гарну гру. Як кажуть – респект обом клубам!

За коментарем звернувся традиційно до головного тренера «Ятрань-Берестівець» Володимира Пею:

-    Почали ми матч гарно, повністю перегравали суперника, якому потрібен був час адаптуватися. Як наслідок ми і рахунок відкрили – Косік реалізувала один зі своїх двох моментів. Поступово гості прийшли в себе. Та і ми захопилися дещо атакуючою грою, дали їм шанс для контратак.
В другому таймі «Родина-Ліцей» скоротила відставання до одного м’яча. Ми, правда, досить швидко відновили відрив у два м’ячі. Взагалі після перерви у гостей стало краще виходити. Пішла відкрита гра. «Родина-Ліцей» продемонструвала дуже пристойну гру. Зразу видно, що в Костополі краща дитячо-юнацька школа в жіночому футболі України. З року в рік там не просто дають результати в юнацьких чемпіонатах а поповнюють багато дорослих команд України своїми вихованками. Мабуть, важко назвати в якій команді не має футболісток з «Ліцею» в Костополі.

Ну а на нас очікує вже цієї неділі цікавий і важливий домашній матч проти «Ладомиру». Запрошуємо всіх в неділю до Паланки о 14-00.
Повний матч


КУБОК УКРАЇНИ 2018-2019 - 1/8 ФІНАЛУ
24.08.2018 - с.Паланка - стадіон Центральний - 100 глядачів

ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ (Уманщина) - РОДИНА-ЛІЦЕЙ (Костопіль) -3:1 (2:1)
ГОЛИ: Косік 11,25, Семенюк Ю. 69 - Котик 58


ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ: Денищич - Земляна, Мушин, Вороніна, Косік, Авдєєва (Комар 80), Загуменна, Сівець, Гнидюк, Семенюк Ю., Семенюк О. (Тарасенко 48).
Запасні: Цикаленко
Тренер: Володимир ПЕЮ

РОДИНА-ЛІЦЕЙ: Герасимчук, Буднік, Канарська, Котик, Костюченко (Калічинска 46), Зубач (Баліна 69), Старухіна (Щур 67), Котяш, Годунко, Салівончик, Корнацька.
Запасні: Дука, Петровець - Шмандровська, Мущенська
Тренер: Василь МАМЧУР

Арбітри: Іваннікова О. (Лисичанськ), Ольшанска Н. (Славянск), Резнік А. (Київська обл.) - Коріненко О. (Умань)
Спостерігач арбітражу: Мазуренко Н. (Київська обл.)


ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Земляна 38 - Корнацька 14, Старухіна 31, Котик 79

© 2018 womensfootball.com.ua


Стаття:

1/8 Кубок України 18/19. «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Родина-Ліцей» Костопіль - 3:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz