15-й тур Вища ліга 18/19: «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Восход» Херсонська обл - 0:2


12.05.19  1033
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, жіночий чемпіонат, Берестівець, женский футбол, Восход Стара Маячка, спорт жінки, ФФУ Вища ліга, Ятрань, ЖФК, Максимус, жіночий футбол
(Ігор Соболенко, umanfootball.com.ua): В матчі 15-го туру чемпіонату України серед жіночих команд «Ятрань-Берестівець» на своєму стадіоні «Максимус» в с.Берестівець приймала «Восход» з Херсонської області. В цьому чемпіонаті наша команда може претендувати максимум на шосте місце. Натомість гості ведуть відчайдушну боротьбу за комплект бронзових медалей. Але це не означало, що гості будуть більш вмотивовані. «Ятрань-Берестівець» жодного матчу не проводить «спустивши рукава». Не став виключенням і звітний поєдинок.

В першому таймі під акомпанемент травневої зливи на полі точилася абсолютно рівна боротьба. Без додаткової інформації так відразу і не визначиш хто саме вище у турнірній таблиці. І попри старання футболісток рахунок в дощ залишився «сухим».

На початку другого тайму гості, яким аж ніяк не можна було втрачати очок, пішли всіма силами вперед. І стоврили кілька гарних моментів. Але в епізодах, коли гравці «Восхода» таки долали захист «Ятрані-Берестівець» (в першому таймі то їм практично не вдавалося), на їх шляху ставав голкіпер господарів. Мінімум двічі саме він рятував свою команду. Одного разу то був ефектиний сейв після удару зі штрафного Левицької. Ще в одному моменті то був своєчасний і сміливий стрибок в ноги Стець, що виходила сам на сам з воротарем! Саме Юлія Стець була основним козирем у грі «Восхода» в атаці ще в першому таймі. Вона невтомно працювала весь час. І партнери не соромилися грати на неї. Що власне і вимагав із-за поля тренер.

Хвилин за 10 господарям вдалося знову вирівняти гру. І вони теж відповідали атаками. Але от у них у завершальній стадії бракувало гостроти. Висловлю припущення, що господарі абсолютно не поступалися суперницям ні в захисній ланці, на в півзахисті. А ось в нападі якраз різницю робила згадана Стець. Саме прикре, коли господарі знову повністю вирівняли гру, гостям вдалося забити! В середині другого тайму вони знайшли своє щастя після стандартного положення. І відразу зазначу, що успіх їм після подачі кутового принесла домашня заготовка – 0:1!

Господарі час, що залишався, аж ніяк не збиралися здаватися і шукали шляхи попереду. Але бракувало, як і до того, закінчення. Перспективні атаки не отримували, як кажуть, логічного завершення. Гості ж отримали дещо більше оперативного простору (зокрема по причині висування вперед з центру поля досвідченої Юлії Гнидюк). Такі гойдалки тривали до останньої хвилини. Саме на 90-й хвилині «Восходу» вдалося подвоїти рахунок – удар здалеко був скоригований рикошетом. Вкупі, мабуть, із слизьким м’ячем то не дозволило і цей раз вдало зіграти голкіперу «Ятрані-Берестівець».
За дуже достойної гри «Ятрань-Берестівець» поступається «Восходу» 0:2. Цікаво, що за команду з Херсонщини наразі грають відразу 4 футболістки, що в тій чи іншій мірі залишили слід в історії «Ятрані-Берестівець». Ті ж таки Тетяна Левицька та Наталія Аілінкий перейшли минулого року. Це було помітною втратою для колективу Володимира Пею. В останнє міжсезоння нашу команду залишили ще двоє помітних виконавців – Вороніна і Семенюк перейшли до «Єдності» з Плисок. Наразі в «Ятрані-Берестівець» створено матеріальну базу (той таки стадіон власний). Якщо вдасться посилити ще і склад, то лише тоді вдасться зробити якісний крок від міцного середняка до претендента на медалі. В матчах з прямими конкурентами якраз дещиці бракує…


Повний матч

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2018-2019 - 15 тур
12.05.2019 - с.Берестівець - стадіон Максимус - 150 глядачів

ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ(Уманщина) - ВОСХОД (Херсонська обл.) - 0:2 (0:0)
ГОЛИ
: Чистякова 69, Осіпян 82

ЯТРАНЬ: Денищич - Земляна, Моспан, Комар, Загуменна, Авдєєва, Косік, Гнидюк, Семенюк О. (Янчук 75), Назаренко, Мушин
Запасні: Сівець, Бічуй
Тренер: Володимир ПЕЮ

ВОСХОД: Сандалова - Чистякова, Несіна, Левицька, Осіпян, Лимар, Деркач, Свергун, Стець, Марченко (Сєнічева 90), Салай
Запасні: Устінова - Островська, Ємельянова, Аілінкий
Тренер: Роман ЗАЄВ

Арбітри: Тагамлик В. (Слов'янськ) - Ольшанська Н. (Слов'янськ), Настусенко Є. (Олександрія) - Лисенко М. (Черкаська обл.)
Спостерігач арбітражу: Мазуренко Н. (Київська обл.)


ПОПЕРЕДЖЕННЯ: немає


Стаття:

15-й тур Вища ліга 18/19: «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Восход» Херсонська обл - 0:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz