4-й тур Вища ліга 18/19: «Житлобуд-1» Харків - «Ладомир» Вол-Водинський - 11:0


24.11.18  912
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, жіночий чемпіонат, Трест Жилстрой, женский футбол, Ладомир, Волинь, ФФУ Вища ліга, Житлобуд-1, Жилстрой, ЖФК, Динамо-Арена
фото ФК Житлобуд-1, fczh1.com
(Прес-служба ЖФК Житлобуд-1, fczh1.com): Чинний чемпіон України харківський "Житлобуд-1" без особливих перепон здолав "Ладомир". Але перші п'ятнадцять хвилин були довольно складними для харків*янок. Гості впевнено контролювали гру та міцно обороняли свою половину поля. Неочікувана травма трапилась у захисника "Житлобуда" Санiной Жанни на 15 хвилині гри. Тренерський штаб випускає на поле Голиш. А вже через декілька секунд рахунок в матчі відкриває кращий бомбардир чемпіонату Ольга Овдійчук. Вона відзначилася в ворота суперниць ще двічі: на 17 та 34 хвилинах. Ще по голу добавили Ірина Кочнєва (21 хв.) та Дарина Апанащенко (40 хв.)

В другому таймі Валентина Котик випустила Мозольську замість Овдійчук та Нестеренко замість Апанащенко. Та буквально через декілька хвилин бомбардирську естафету перехоплює Мозольска. Ганна відзначилася на 56, 59 та 81 хвилинах гри. Незважаючи на рахунок гості намагалися завдавати удари по воротам господарів, але жодного влучного пострілу в них так й не вишло. Натомість ще три голи забили гравці "Житлобуда": Кочнєва зробила дубль на 68 хвилині, а під кінець матчу дубль оформила Юлія Шевчук (86, 90+1).

Тож, на зимову перерву харківський "Житлобуд-1" уходить переможцем, маючи в активі 33 пункти (100% результат).


Валентина КОТИК: "Ми знаємо, що наш суперник проводить вже третю гру поспіль за ці дні: вони зіграли матч в футзалі, позавчора з "Житлобуд-2". Ми розуміли, що в них не так багато буде сил, правда, спочатку матчу суперник нас трохи здивував - вони грали в футбол, не сідали, не зачинялися, намагалися організувати високий пресинг, створили кілька моментів, пару кутових навіть заробили і це було приємно, що молода команда показала непоганий футбол.

Що стосується рахунку, то ясно, що ми більш досвідчені і грати з нами у відкритий футбол з їх боку, швидше за все, це було помилкою. Для нас це була звичайна гра, ми награвали і відпрацьовували свої комбінації, намагалися створювати моменти, в цей раз попрацювали над реалізацією, так як з командами подібного рівня в нас чомусь виникають проблеми. Тому з хорошим настроєм йдемо у відпустку.

2018 рік для нас видався насиченим, частково, через перехід на систему "осінь-весна". Дуже багато матчів ми зіграли навесні, потім, буквально через пару місяців грали в Лізі Чемпіонів. Трохи затьмарила нас 1/16 фіналу Ліги Чемпіонів, де ми з великим рахунком поступилися "Лінчепінг", вважаю, що з таким рахунком програти ми не мали права. В цілому ж, можу сказати, що в цьому році у нас більше позитивних досягнень та більше успіху".


ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2018-2019 - 4 тур
22.11.2018 - м.Харків - стадіон Динамо-Арена ХНУВС - 50 глядачів

ЖИТЛОБУД-1 (Харків) - ЛАДОМИР (Володимир-Волинський) - 11:0 (5:0)
Голи: Овдійчук 15,17,34, Кочнєва 21,68, Апанащенко 40, Мозольська 56,59,81, Шевчук 86,90+1

ЖИТЛОБУД-1:  Саніна І. - Саніна Ж. (Голиш 15), Костюченко, Утицьких, Соломаха, Хаванська, Кочнєва, Куніна, Шевчук, Апанащенко (Нестеренко 46), Овдійчук ( Мозольська 46).
Запасні: Шульга
Тренер: Валентина КОТИК

ЛАДОМИР: Вальчук (Велич 85), Шайнюк, Кухаренко, Кузьмич, Аполлоніна, Каверзіна,  Ніколаєва, Перевізник, Гірин, Кревська, Лемешук
Запасні: Кибиш, Барановська.
Тренер: Олег БОРТНІК

Арбітри: Тагамлик В. (Слов'янськ) - Ольшанська Н. (Слов'янськ), Стрілецька М. (Суми) - Павлов Д. (Харків).
Спостерігач арбітражу: Єрмакова О. (Полтава)

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: немає




Стаття:

4-й тур Вища ліга 18/19: «Житлобуд-1» Харків - «Ладомир» Вол-Водинський - 11:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz