Чемпіонат Хмельницької області з футболу серед дівчат


13.05.19  892
Хмельницька область, Славута, жіночий футбол, женский футбол, дівочий футбол, ДЮСШ, ФФУ, змагання, чемпіонат області
В м.Славута на стадіоні ДЮСШ м.Славута 04-05 травня 2019 року відбувся Чемпіонат Хмельницької області з футболу серед дівочих команд 2005 р.н. та молодше, метою якого був відбір кращих футболісток 2005-2006 р.н. для участі у складі збірних команд Хмельницької області у Чемпіонаті України  з футболу серед дівочих команд WU-14 сезону 2019 року

Змагання у яких прийняли участь шість команд з різних куточків області проходили за правилами змагань «Шкіряний м’яч». Змагання проходили за груповою системою, після чого було визначено кращих у стикових іграх.

В групі А перша команда ДЮСШ м.Славута перемігши суперників впевнено вийшла у фінал, а в групі Б переможець групи був визначений за кращою різницею забитих – пропущених м’ячів, ним стала друга команда ДЮСШ м.Славута.

В грі  за 5-6 місце команда Славутської районної ДЮСШ із с.Улашанівка  перемогла  з рахунком 2:0 другу команду Берездівського ліцею.

Бронзу розіграли між собою перша команда Берездівського ліцею Берездівської ОТГ Славутського району та ДЮСШ-1 м.Хмельницький, у підсумку гри юні Хмельничанки перемогли своїх суперниць з рахунком 2:0 та здобули бронзові нагороди Чемпіонату.

У фінальній грі за золото Чемпіонату області зійшлись перша команда ДЮСШ м.Славута (2005 р.н.) та друга команда ДЮСШ м.Славута (2006-2007 р.н.). Гра за золото виявилась дуже цікавою, адже молодші футболістки не хотіли поступатись своїм старшим подругам у складі яких три учениці ДЮСШ м.Славута, які на даний час навчаються у закладах спортивного профілю Рівненської та Волинської областей та гра завершилась з двома нулями на табло. У серії післяматчевих пенальті більш влучними були дівчата 2005 р.н. та перемогли свої молодших подруг з рахунком 3:1.

По завершенню фінальної гри відбулись урочистості з нагородження переможця та призерів кубками, медалями та грамотами від управління молоді та спорту Хмельницької ОДА та Хмельницької обласної федерації футболу, також Хмельницька ОФФ вручила всім командам учасницям Чемпіонату футбольні м’ячі. По завершенню змагань було визначено  кращих гравців із команд для участі у складі збірних команд Хмельницької області у Чемпіонаті України з футболу серед дівочих команд 2005-2006 р.н., який відбудеться з 13 по 17 травня в м.Калуш Івано-Франківської області».


Стаття:

Чемпіонат Хмельницької області з футболу серед дівчат


Теги:регіони

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz