Ія Андрущак: «Мрію, що колись цей кубок зможе виграти одна з жіночих команд України»


22.04.18  744
КМДА, кубки ліги чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна, футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, Ія Андрущак
Амбасадор жіночого фіналу Ліги чемпіонів у Києві Ія Андрущак поділилася емоціями після прибуття трофею турніру до України.

На Хрещатику відбулася урочиста церемонія передачі кубків Ліги чемпіонів. Ія Андрущак взяла участь у непересічній для України події.

— Це був дуже важливий день для Ліги чемпіонів і для України. Які емоції відчуваєш?

— Як і кожній людині, мені цікаво. Рада, що кубки прибули до столиці нашої країни, у багатьох з’явилася можливість сфотографуватися, зробити з ними селфі. Доторкнутися до трофеїв, подивитися на них наживо — мрія для багатьох людей.

— Коли ти бачиш кубок, виникає якесь тремтіння всередині?

— Звичайно, бо як гравець я не перемагала в Лізі чемпіонів, у мене не було шансу доторкнутися до нього. А сьогодні я — амбасадор фіналу й маю можливість тримати його в руках, представляю в нашому місті, в нашій країні.

— Що для тебе значить бути амбасадором такого заходу?

— Мені здається, що це якась нефутбольна вершина. Бути причетною до фіналу з цього боку класно і круто. Завжди переповнюють емоції.

— За цей час ти неодноразово тримала кубок жіночої Ліги чемпіонів у руках. Це є якоюсь додатковою мотивацією?

— Так, ти мрієш, що, можливо, колись одна з жіночих команд нашої країни зможе виграти цей трофей, підняти його над головою.

— Що ти хочеш донести до публіки стосовно жіночого футболу?

— Я запрошую всіх на фінал. Люди мають самі вирішити, що для них значить жіночий футбол. Вони повинні подивитися на нього на власні очі, відчути. Я можу передати ці емоції як професіональна футболістка, але у глядачів інше сприйняття.

За матеріалами ФФУ
фото Павла Кубанова




Стаття:

Ія Андрущак: «Мрію, що колись цей кубок зможе виграти одна з жіночих команд України»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz