Лучано Лучі: «Жіночий футбол отримав розвиток і підтримку від УЄФА»


21.03.18  944
Арбітри, рефері, призначення ФФУ, Комітет Арбітрів, жіночий чемпіонат, referee, Лучано Лучі, суменір арбітрів, арбітри-жінки
Профільний комітет національної асоціації запросив арбітрів та асистентів арбітра серед жінок на вже традиційний навчальний семінар.

21 березня офіційні особи матчу зібралися в Будинку футболу для семінару від Комітету арбітрів ФФУ.

Із вітальним словом до арбітрів та асистентів звернувся голова комітету Лучано Лучі.

«Жіночий футбол отримав розвиток і підтримку від УЄФА. Тому, якщо арбітр хоче досягнути серйозного рівня і працювати на міжнародній арені, треба планувати свою кар’єру. Наталія Рачинська — найліпший приклад: вона пожертвувала власними інтересами задля того, щоб працювати на найвищому рівні», — сказав Лучано Лучі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:
Призначено офіційних осіб на матчі 10 туру Вищої Ліги
Арбітри, рефері, призначення ФФУ, Комітет Арбітрів, жіночий чемпіонат, referee, Лучано Лучі, суменір арбітрів, арбітри-жінки
Спочатку дівчата склали тест із теоретичної підготовки. Згодом Сергій Бойко, який працює на матчах Прем’єр-ліги, розповів, як слід трактувати моменти із влучанням м’яча в руку. Також розглядалися різноманітні епізоди з єдиноборствами, аспекти фізичної підготовки арбітрів та асистентів, а також принцип переваги у спірних епізодах.

Арбітри та асистенти проаналізували рішення, прийняті під час поєдинків Всеукраїнських зимових змагань 2018, що розпочалися після зимової перерви.

«Ми зосередили увагу на грі рукою та єдиноборствах. Кожен арбітр має потенціал працювати на матчах більш високої якості, якщо робитиме висновки із власних помилок і працюватиме над собою. Англійська мова — також вагомий аргумент для підвищення власної кваліфікації», — підсумувала під час семінару Наталія Рачинська.

За матеріалами ФФУ


Стаття:

Лучано Лучі: «Жіночий футбол отримав розвиток і підтримку від УЄФА»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz