Ія Андрущак відвідала майбутніх волонтерів фіналів ЛЧ-2018


04.02.18  949
Ія Андрущак, футболістки України, жіноча збірна, футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL
Менше чотирьох місяців залишається до того часу, коли столиця України прийматиме фінали Ліги чемпіонів УЄФА — найпрестижніших клубних змагань Європи.

Підготовка до цих івентів набирає обертів: уже третій тиждень тривають співбесіди з майбутніми волонтерами, які допомагатимуть в організації матчів, прийомі гостей, організації фестивалю чемпіонів тощо.

У готелі «Либідь», де, власне, і відбувається спілкування з кандидатами у волонтери, панує надзвичайно дружня атмосфера, багато кандидатів знають один одного з Євро-2012 та Євробачення-2017, інші — знайомляться у процесі відбору. Особливістю нинішньої волонтерської кампанії є її підтримка з боку багатьох відомих особистостей, які закликають усіх долучитися до спортивного волонтерського руху та якнайкраще презентувати нашу країну.

Центр проведення співбесід відвідує багато футбольних гостей. Минулого тижня з візитом побував президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

А на цих вихідних до волонтерів завітала амбасадор фіналу ЛЧ-2018 серед жінок Ія Андрущак.

Гравець харківської команди «Житлобуд-1» та національної жіночої збірної України поспілкувалася з рекрутерами, які проводять співбесіди, та дізналася деталі процедури відбору, адже, як зазначила амбасадор, перебуваючи у статусі професіональної футболістки, вона раніше ніколи не замислювалася над тим, якою складної та довготривалою є підготовка до футбольних матчів, і зараз їй дуже цікаво побачити процес з іншого боку. Особливо зацікавили Ію волонтери, які будуть допомагати в організації фіналу серед жінок.

Їй приємно було почути, що учасникам волонтерської програми цікавий жіночий футбол, і вона висловила впевненість у тому, що, відвідавши фінальну гру, люди почнуть більше цікавитися ним.

Ія Андрущак, футболістки України, жіноча збірна, футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCLУже за доброю традицією гостя отримала фірмову футболку волонтера-рекрутера. Крім того, амбасадор поспілкувалася і з кандидатами у волонтери, розповіла їм про особливості жіночого футболу та побажала успішних інтерв’ю.

Організатори продовжуватимуть запрошувати знаменитостей на співбесіди, тому у тих, хто ще не долучився до волонтерської програми, є тиждень, щоб подати заявку та особисто зустрітися з футбольними кумирами. 

за матеріалами ФФУ



Стаття:

Ія Андрущак відвідала майбутніх волонтерів фіналів ЛЧ-2018



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz