Мегатрансфер: Ольга Овдійчук - гравець Атлетико Мадрид!


07.07.19  1849
Овдійчук, Olga Ovdiychuk, МиЗбірна, УАФ, Atlético de Madrid Femenino, LaLiga, збірна України, жіночий футбол, женский футбол
Чинний чемпіон Іспанії усилився нападником національної жіночої збірної України та харківського "Житлобуд-1". Вихованка костопільського футболу Ольга Овдійчук підписала контракт з іспанським грандом ФК «Атлетико Мадрид» (Atlético de Madrid Femenino).

Як повідомляє офіційний сайт нового клубу, цей трансфер став першим у цьому міжсезонні.
Нагадаємо, що у минулому сезоні Ольга стала найкращим бомбардиром та здобула звання чемпіон країни та володаря кубка України.

У першому своєму інтерв'ю Оля зауважила: "Це великий крок вперед для мене - грати у іспанській лізі і особливо в "Атлетико Мадрид". Я дуже пишаюся тим, що можу захищати кольори цього великого клубу. Я здобула усі можливі титули в своїй країні, і тепер хочу продовжувати зростати тут".

"Я можу грати на різних позиціях. Мені дуже подобається гра в атаці, хоча можу і захищатися. Головна ж моя мета - забивати голи!" - підсумувала Овдійчук.

Для довідки:
Ольга Овдійчук (нападник) - 25 років.
Кар'єра: виступала за костопільську "Родину-Ліцей" та харківський "Житлобуд-1" (останній клуб). Гравець національної жіночої збірної України




Стаття:

Мегатрансфер: Ольга Овдійчук - гравець Атлетико Мадрид!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz