Футбольні історії українки у чемпіонаті Франції


25.12.18  941
чемпіонат Франції, легіонери, українки за кордоном, жіночий футбол, женский футбол, Романенко Тетяна, ЖФК, легионеры футбол, ФК РеймсФК "Стад де Реймс", у складі якого грає гравець національної жіночої збірної України Тетяна Романенко, завершив перше коло чемпіонату Франції D2 на першому місці.

Маючи перевагу у десять очок "Реймс" має всі шанси у наступному сезоні приєднатися до елітного дивізіону D1. Після 12 турів в активі команди 32 очки, на другому місці тримається ФК "Сен Мало" (22 очки), який лише на один пункт випереджає ФК "Гавр" та "Ла Рош сюр Йон".

Також клуб Романенко успішно стартував і у розіграші національного кубка. 16 грудня на стадії 1/32 фіналу "Реймс" на виїзді переграв команду "Кан" - 3:1. У наступній стадії змагань на "червоно-білих" очікує вже більш грізний суперник з вищого дивізіону D1 - ФК "Суайо", який наразі займає 8 сходинку у чемпіонаті.

Статистика гравця у Чемпіонаті Франції D2 2018/19:
Тетяна Романенко (Реймс) - 10 матчів, 4 голи
чемпіонат Франції, легіонери, українки за кордоном, жіночий футбол, женский футбол, Романенко Тетяна, ЖФК, легионеры футбол, ФК Реймс

Стаття:

Футбольні історії українки у чемпіонаті Франції



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz