Міжсезоння: активний селекційний збір ФК «Єдність-ШВСМ»


11.07.19  858
ЖФК, селище Плиски, тренер футбол, женская команда, женский футбол, жіночий футбол, ФК Єдність, Голиця, Вища ліга, міжсезоння
Літнє міжсезоння та підготовка до ігрового сезону 2019/2020 триває... Минулого тижня свої тренувальні будні відновили представниці Чернігівщини - жіночий футбольний клуб "Єдність-ШВСМ" з селища Плиски.

В минулому сезоні команда завершила чемпіонат на п'ятій сходинці, і вочевидь, хоче поліпшити турнірну ситуацію вже у новому ігровому році. Більш ймовірно, що старт команда розпочне вже під орудою нового наставника. Наразі з командою працює Бабор Олександр, якому допомагає Тарас Когут.

Зі світлини видно, що тренерський штаб активно працює і над доукомплектуванням складу команди. На навчально-тренувальному зборі зараз перебувають колишні футболістки ПФК "Львів", представниці "Житлобуд-2" та СК "Вишневого", а також троє наших легіонерок, які нещодавно ще виступали у чемпіонатах Білорусі, Іспанії та Туреччини.

Нагадаємо, що новий, 29-й за ліком чемпіонат країни розпочнеться 19 липня 2019 року матчем у Дніпрі. В рамках 1-го туру "Єдність" завітає в гості до дніпровської "Злагоди-Дніпро-1".


Стаття:

Міжсезоння: активний селекційний збір ФК «Єдність-ШВСМ»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz