Молодіжна жіноча збірна WU19 провела спаринг з СК Вишневе


01.04.19  956
МиЗбірна, WU-19, женский футбол, жіночий футбол, жеребкування УЄФА, Чемпіонат Європи 2018/2019, дівоча збірна України з футболу, Ю-19, еліт-раунд, ЖФК, молодіжка
31 березня, за день до відльоту на еліт-раунд Чемпіонату Європи-2019 до Норвегії українська молодіжна збірна WU-19 провела контрольний поєдинок проти СК«Вишневе».

Зі стартових хвилин збірниці захопили ініціативу і розпочали розхитувати оборону футболісток з Київської області, які у цьому матчі виступили гарним "міцним горішком". Активність гравців молодіжки все ж призвела до швидкого голу Ірини Котяш, яка на 13 хвилині точним ударом поцілила у дальній кут воріт. Наступна десятихвилинка ознаменувалася великою кількістю боротьби у центрі поля. Та вже на 34 хвилині результат знову змінився. Після подачі з флангу від Надії Куніної захисники суперника не встежили за Ніколь Козловою, яка і переправила мяч у сітку воріт - 2:0. На цьому основні події у першій половині гри завершились.
МиЗбірна, WU-19, женский футбол, жіночий футбол, жеребкування УЄФА, Чемпіонат Європи 2018/2019, дівоча збірна України з футболу, Ю-19, еліт-раунд, ЖФК, молодіжка
У другому таймі Наталія Зінченко оновила склад команди. СК Вишневе дещо перехватили ініціативу і намагалися забити бодай м’яч. Майже увесь тайм пройшов у рівній боротьбі і лише під занавіс матчу збірниці провели швидку контр-атаку, яку вдало завершила капітан "синьо-жовтих" Надія Куніна - 3:0.

Нагадаємо, що з 03 до 09 квітня в Норвегії синьо-жовті будуть змагатися з господарками еліт-раунду Євро-2019, а також командами Данії та Північної Ірландії за путівку до фінального турніру, який пройде в Шотландії в липні. Відмітимо, що Данія і Норвегія у минулому розіграші дійшли до 1/2 фіналу Євро-2018.

Товариський матч жіночих команд
Україна WU19 — СК Вишневе — 3:0 (2:0)
Голи: Котяш 13, Козлова 34, Куніна Н. 85

Україна (стартовий склад): Вальчук - Нікітюк, Куп'як, Колещук, Шайнюк, Лукач, Кушнір, Куніна Н.(к), Котяш, Козлова, Гірин.
На заміну виходили: Кревська, Курдюк, Годунко, Куніна Л., Янчук, Семенюк

Вишневе (стартовий склад): Денищич - Ткаченко, Квач, Ображій, Ковальчук Н., Ковальчук Ю., Черепаня, Погрібняк, Кукса, Дружченко, Помазан
На заміну виходили: Дуднік, Карабкіна



Стаття:

Молодіжна жіноча збірна WU19 провела спаринг з СК Вишневе



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz