Наталія Зінченко привітала футбольну країну з Різдвом Христовим!


07.01.18  1036
WU-19, МиЗбірна, ФФУ, Різдвяне привітання, Зінченко Наталія, Зинченко Наталья, тренер сборной Украины, женская сборная Ю-19, женский футбол
Дорогі колеги, вболівальники та шанувальники футболу!

Від щирого серця хочу привітати вас з новорічно-різдвяними святами!

Ми прожили ще один цікавий на події 2017-й футбольний рік. Приємно, що жіночий футбол в Україні продовжує розвиватися. Незважаючи на труднощі, в регіонах продовжується робота на благо цього виду спорту. Проводяться місцеві, регіональні, обласні та Всеукраїнські змагання, на яких ми вже зараз помічаємо майбутніх зірочок українського футболу та гравців національних збірних України.

Щиро вдячна футболісткам і тренерам за відданість своїй справі, а вболівальникам  – за підтримку. Сподіваюсь, що всі негаразди та незгоди залишать усіх нас у минулому році. Попереду в нас багато роботи і, я впевнена, ми можемо довести, що разом спроможні досягати великої мети, а отже, на нас чекатимуть нові яскраві перемоги, незабутні враження та підкорення нових вершин.

У році новому бажаю всім міцного здоров’я, удачі, терпіння і, найголовніше, миру в наших домівках і країні!
Окремо хочу побажати успіху нашим національним жіночим та дівочим збірним командам України, у яких попереду важливі відбіркові матчі до Кубку Світу та Чемпіонатів Європи WU19 / WU17.   

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Наталія Зінченко
Головний тренер молодіжної жіночої збірної України WU19

©2018 womensfootball.com.ua

Стаття:

Наталія Зінченко привітала футбольну країну з Різдвом Христовим!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz