NCAA в пошуках футбольних талантів України


14.09.18  1309
NCAA, National Collegiate Athletic Association, NCAA UKraine, женский футбол, жіночий футбол США, футбол в США, українки в Америці, спорт Америка, ЖФК
Американська Національна колегіальна атлетична Асоціація (NCAA - National Collegiate Athletic Association) відкриває новий проект для молодих, талановитих українських футболісток.

NCAA: Щорічно ми плануємо дати можливість одній українській дiвчинi продовжити свою спортивну кар'єру в Національній колегіальній атлетичній асоціації (NCAA), а також отримати вищу освіту в США. NCAA є провідною університетською спортивною організацією. Жіночий футбол займає в ньому гідне місце. В трьох дивізіонах грає більш нiж 1100 університетів.  

У 2017 році в першому дивізіоні зіграли 333 команди. Кожна команда в першому дивізіоні має можливість запропонувати 15 спортивних стипендій для підготовки своїх гравців, кожна команда другого дивізіону може запропонувати 10 спортивних стипендій.

NCAA, National Collegiate Athletic Association, NCAA UKraine, женский футбол, жіночий футбол США, футбол в США, українки в Америці, спорт Америка, ЖФКМи допоможемо учасницям нашого проекту пройти всі етапи підготовки, організуємо перегляди, а також проведемо всю комунікацію. У нас вже є угоди з провідними тренерами NCAA. Ми оголошуємо конкурс на першу учасницю нашого проекту.

Цього року до конкурсу запрошуються усі футболістки (до 24 років), які готові почати навчання в університеті в 2019-2020 роках. Для участі в конкурсі надішліть інформацію про себе до 29 жовтня 2018 року. Нас цікавить ваші успіхи в футболі, школі та поточний рівень англійської мови. Учасникам проекту не доведеться платити гроші, тільки добре грати в футбол та багато вчитися! Будь ласка, надішліть свої заявки на адресу - ncaa.ukraine@gmail.com.
NCAA, National Collegiate Athletic Association, NCAA UKraine, женский футбол, жіночий футбол США, футбол в США, українки в Америці, спорт Америка, ЖФК

Стаття:

NCAA в пошуках футбольних талантів України



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz