Огляд матчу. ТМ. Україна - Косово - 4:0


12.11.18  1050
жіноча національна збірна, збірна України жінки, новий тренер, Зінченко Наталія, ФФУ, Євро-2021, женская сборная по футболу, Зинченко Наталья, збірна, женская сборная Украины, МиЗбірна
12 листопада національна жіноча збірна України в рамках навчально-тренувального збору, що вже завершується в Туреччині, провела другий товариський матч проти команди Косова.

Зі стартових хвилин наставник збірної України Наталія Зінченко вирішила перевірити найближчий резерв. Також відмітимо ще один дебют у футболці головної команди країни - свій перший матч зіграла Дарина Бондарчук.
У другій товариській грі суперниці протрималися півгодини, поки не зупинили не за правилами Тетяну Романенко. До м'яча підійшла наймолодший гравець збірної Надія Куніна і чітко реалізувала удар з одинадцятиметрової позначки, забвиши дебютний гол за національну команду. А вже за п'ять хвилин активна Романенко подвоїла рахунок на табло. Більше м'ячів до перерви команди не забивали.

У другому таймі тренер українок провела декілька замін, що одразу далося взнаки. Синьо-жовті раз по раз створювали небезпечні моменти, проте в завершальній стадії підводила реалізація. Утім, на 75-й хвилині Вероніка Андрухів із чергової спроби зуміла пробити кіпера, а вже за чотири хвилини Дар’я Апанащенко зняла всі питання про переможця — 4:0.

Огляд матчу

Товариський матч жіночих збірних
12.11.2018 - м.Белек (Туреччина) - стадіон "IC Sport Center"
Україна — Косово — 4:0 (2:0)
Голи: Куніна 31 пен, Романенко 36, Андрухів 75, Апанащенко 79

Україна: Бондарчук - Кравець, Подольська, Іванишин, Петрик (Деркач 46), Китаєва (Полюхович 67), Хаванська (Кочнєва 76), Малахова (Андрухів 46), Романенко, Шевчук (Овдійчук 46), Куніна (Апанащенко 46).


Стаття:

Огляд матчу. ТМ. Україна - Косово - 4:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz