Тур Україною: кубки Ліги Чемпіонів УЄФА у Києві (ВІДЕО)


22.04.18  850
КМДА, кубки ліги чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна,  Trophy Experience,  футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, Кличко, Андрущак
Амбасадори фіналів чоловічої і жіночої Ліги чемпіонів УЄФА Андрій Шевченко та Ія Андрущак передали кубки ЛЧ меру Києва Віталію Кличку та президентові Федерації футболу України Андрію Павелку.

21 квітня у Києві відбулася церемонія передання кубків Ліги чемпіонів (ЛЧ) УЄФА мерові міста Віталію Кличку та президентові Федерації футболу України (ФФУ) Андрію Павелку, повідомляє сайт ФФУ.

Кубки передали посли фіналів чоловічої і жіночої Ліги чемпіонів УЄФА Андрій Шевченко та Ія Андрущак. Їх зустрів у центрі міста колектив барабанщиць, який виконав композицію на мотив гімну Ліги чемпіонів. На центральній вулиці Києва пройшов парад із виступами музичних і танцювальних колективів.

Святкова хода попрямувала до будівлі Київської міської державної адміністрації, де відбулася церемонія передання кубків.

КМДА, кубки ліги чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна,  Trophy Experience,  футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, Кличко, Андрущак"Я щасливий, що в нашому місті пройдуть фінали Ліги чемпіонів. Це чудове свято спорту, і я переконаний, що кожен, хто відвідає 24 та 26 травня у Києві вирішальні поєдинки жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів, буде у захваті від нашої гостинності!" – зазначив Кличко.

Амбасадор жіночого фіналу Ліги чемпіонів Ія Андрущак запросила всіх уболівальників 24 травня відкрити для себе жіночий футбол, прийшовши на трибуни столичного стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського: «Для мене велика честь представляти фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд. Це грандіозна подія, яка, сподіваюся, стане справжнім футбольним святом на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Сьогодні ці два кубки розпочнуть свою подорож містами України, і вболівальники матимуть можливість сфотографуватися з ними й доторкнутися до історії цих двох трофеїв».

КМДА, кубки ліги чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна,  Trophy Experience,  футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, Кличко, АндрущакФінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський". Фіналістів Ліги чемпіонів визначать за підсумками матчів "Реал" – "Баварія" і "Ліверпуль" – "Рома". Перші півфінальні ігри відбудуться 24 і 25 квітня, відповіді – 1 і 2 травня.

Фінал жіночої Ліги чемпіонів пройде 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Хто зіграє в Києві, визначать у півфінальних матчах: "Челсі" – "Вольфсбург" і "Манчестер Сіті" – "Ліон". Квитки можна придбати на сайті e-sport (70 та 100 грн)

Кубки Ліги чемпіонів покажуть у шести містах України – Києві, Маріуполі, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Львові. Trophy Experience





photo REUTERS/Valentyn Ogirenko


Стаття:

Тур Україною: кубки Ліги Чемпіонів УЄФА у Києві (ВІДЕО)



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz