У спорткомплексі «Слобожанський» пройшов турнір серед дівочих команд


20.03.19  734
спорткомплекс «Слобожанський», Дніпро, Андрій Павелко, Вадим Костюченко, ФФДО, ДЮФЛДО, дівочий футбол, женский футбол, ЖФУ, ФФУ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко побував із робочим візитом у Дніпрі. Під час відвідин міста разом із першими віце-президентами ФФУ Олегом Протасовим і Вадимом Костюченком та головою Комітету національних збірних команд ФФУ Мироном Маркевичем керівник федерації проінспектував хід будівництва двох нових об’єктів комплексу «Олімпійські резерви».

Також офіційні особи стали гостями турніру, в якому брали участь вісім дівочих команд Дніпропетровської області. Змагання проходили в новому комплексі «Слобожанщина», який було відкрито лише нещодавно. «Своїм спортивним прикладом ви ламаєте поширений у нашому суспільстві стереотип про те, що футбол — це виключно чоловічий вид спорту. Адже перш за все це — один із найпопулярніших видів спорту в усьому світі. Футбол не ділить людей за гендерними чи іншими ознаками, а об’єднує й допомагає знаходити нових друзів. Фінал жіночої Ліги чемпіонів УЄФА, який відбувся минулого року в Києві, став чудовим прикладом того, яких професійних висот допомагає досягнути футбол, і я щиро бажаю вам підкорити ці вершини! Перемагайте і зростайте успішними!» — звернувся до учасниць змагань Андрій Павелко.

У молодшій групі турніру взяли участь 5 команд і місця розподілилися наступним чином:
1 місце - «Прометей» (Кам'янське)
2 місце - «Злагода-ДЮСШ-7» (Дніпро)
3 місце - «ДЮСШ» (Петриківка)

А ось в старшій віковій групі прийняло участь 3 колективи, які посіли такий стан місць в таблиці:
1 місце - «ДЮСШ» (Петриківка)
2 місце - «Чугуєво» (Новопавлівка)
3 місце - «Самарчанка» (Петропавлівка)

спорткомплекс «Слобожанський», Дніпро, Андрій Павелко, Вадим Костюченко, ФФДО, ДЮФЛДО, дівочий футбол, женский футбол, ЖФУ, ФФУТурнір пройшов на високому рівні, в кожному матчі панувала справжня футбольна атмосфера, в яких феєрили кращі футболістки нашого регіону. Також були визначені кращі гравці турніру в кожній віковій категорії:

2002-2005 рік народження:

кращий воротар - Гусак Діана ( «Чугуєво»)
кращий захисник - Коновалова Тетяна ( «Самарчанка»)
кращий нападаючий - Удовик Марія ( «ДЮСШ» Петриківка)
кращий гравець турніру - Німець Анастасія ( «ДЮСШ» Петриківка)

2005-2008 рік народження:

кращий воротар - Навальний Іванна ( «Прометей»)
кращий захисник - Авраменко Анна ( «Злагода-ДЮСШ-7»)
кращий нападаючий - Максютенко Ауріка ( «ДЮСШ» Петриківка)
кращий гравець турніру - Філіманчук Єлизавета ( «Прометей»)

спорткомплекс «Слобожанський», Дніпро, Андрій Павелко, Вадим Костюченко, ФФДО, ДЮФЛДО, дівочий футбол, женский футбол, ЖФУ, ФФУ

Стаття:

У спорткомплексі «Слобожанський» пройшов турнір серед дівочих команд



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz