Відбір Чемпіонату Європи WU-19: розпочнемо з Фарерськими островами


30.09.18  897
Зинченко Наталья, МиЗбірна, молодіжна жіноча збірна, WU-19, Євро 2019, Україна збірна команда, женская сборная, ФФУ, женский футбол, отбор ЕВРО
02 жовтня молодіжна жіноча збірна України WU-19 з футболу стартує у відбірковому етапі Чемпіонату Європи 2018-2019.

Нагадаємо, що у кваліфікаційному етапі підопічні Наталії Зінченко потрапили до Групи 8, де за вихід до наступного раунду посперечаються з командами Ірландії, Литви та Фарерських островів..
Господарем цієї відбіркової групи обрано Литву. Кваліфікаційні матчі відбудуться в містах Маріямполе та Алітусі.

02 жовтня українська команда стартує у змаганнях матчем проти Фарерських островів. Початок гри о 15:00 за київським часом. 05 жовтня наші дівчата зустрінуться з господарками міні-турніру –Литвою (18:00), а 08 жовтня поміряються силами зі збірною Ірландії (16:00).

Довідка:

В цілому у відбірковому раунді візьмуть 48 з 51 учасника першості, що є новим рекордом турніру. Перші його матчі пройшли в групі 6, міні-турнір якій прийняв Ліхтенштейн. Збірна цієї країни дебютувала в жіночих турнірах УЄФА. В елітний раунд з цієї групи пробилися півфіналістки ЧЄ-2018 Данія та Сербія.

З 1 по 9 жовтня пройдуть матчі в інших 11 групах. По дві кращі команди у відбіркових групах, а також два кращих володаря третіх місць за підсумками матчів проти першої і другої команд отримають путівки в елітний раунд, де приєднаються до Іспанії і Франції. Жеребкування цього етапу відбудеться 23 листопада, а матчі пройдуть навесні 2019 року.

Склад:

Напередодні відльоту до Литви визначився склад з 18 гравців, які візьмуть участь у відбірковому етапі:
Воротарі: Марія Вальчук («Ладомир» Володимир-Волинський), Анна-Марія Крищишин («Житлобуд-2» Харків);

Захисники: Романа Лукач («Львів-Янтарочка» Львів), Соломія Куп’як (
«Львів-Янтарочка» Львів), Марина Шайнюк (Ладомир» Володимир-Волинський), Вероніка Нікітюк (ВО ДЮСШ Вінниця), Анастасія Ілліна («Єдність-ШВСМ» Плиски), Марія Колещук («Житлобуд-2» Харків);

Півзахисники: Анастасія Кузьмич, Вікторія Гірин (усі - «Ладомир» Володимир-Волинський), Ірина Котяш
(«Родина-Ліцей» Костопіль), Надія Вегерич, Валерія Постол (усі - «Єдність-ШВСМ» Плиски), Анастасія Курдюк («Маріупольчанка» Маріуполь), Дар'я Ціхач (ВО ДЮСШ Вінниця);

Нападники: Оксана Білокур («Пантери» Умань), Надія Куніна («Житлобуд-1» Харків), Юлія Семенюк («Ятрань-Берестівець» Уманський р-н).




Стаття:

Відбір Чемпіонату Європи WU-19: розпочнемо з Фарерськими островами



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz