«Відкриті уроки дівочого футболу» в Яворові


12.07.19  681
ФФЛО, 125-річчя українського і львівського футболу, Яворів, дівочий футбол, жіночий футбол, УАФ, «Відкриті уроки футболу», Дорош Мирослав
(Федерація футболу Львівської області): У рамках відзначення 125-річчя українського і львівського футболу на стадіоні імені Євгена Смука в Яворові відбувся фестиваль «Відкриті уроки футболу» серед команд дівчат 2007-го року народження і молодших.

Це один із провідних проектів Української асоціації футболу з розвитку шкільного футболу, який провела Федерація футболу Яворівського району за активної підтримки Федерації футболу Львівської області. Він спрямований на заохочення дівчат до здорового способу життя та заняття спортом, зокрема футболом, залучення громадськості та місцевих громад до проекту спільної допомоги та вирішення проблем дітей учасників АТО і тих, котрі належать до соціально незахищених верст населення.

У фестивалі взяли участь школярі Яворівського району з «Гімназії» м. Яворова, ЗОШ №3 м. Новояворівськ, ЗОШ с. Чолгині, ЗОШ с. Бердихів, ЗОШ с. Дацки, ЗОШ с. Мужиловичі, ЗОШ с. Чернилява, ЗОШ с. Прилбичі, ЗОШ с. Тарнавиця, ЗОШ с. Шкло, ДЮСШ м. Яворів та юні футболісти футбольного жіночого клубу «Янтарочка» (Новояворівськ). До учасників заходу звернулися Голова Федерації футболу Яворівського району, Голова Комітету жіночого футболу ФФЛ Мирослав Дорош і представники місцевої міської та районної влади.

Футбольне поле було поділене на 7 квадратів. У них 120 дівчаток віком від 8-ми до 12-ти років під опікою тренерів-волонтерів Ігоря Флиса, Євгена Трубеги, Марії Семеряк, Ростислава Кануса, Михайла Сосновського, Юрія Сосновського та Богдана Броневського поєднували різноманітні веселі ігри з м’ячами, конусами, обручами, стрибалками, линвами, освоювали елементи техніки гри у футбол (удари по воротах, жонглювання м'ячем, координаційні дії) та ознайомилися з пам'яткою щодо спілкування дітей із поліцією, завданням якої є профілактика правопорушень серед неповнолітніх.

Задля якісного проведення цього заходу Федерація футболу Львівської області надала достатню кількість футбольних м’ячів та іншого спортивного інвентарю. Всі учасники «Відкритих уроків футболу» отримали на церемонії нагородження пам’ятні медалі, кубки, футбольні м’ячі і солодощі (печиво та сік).

«Відкриті уроки дівочого футболу» в Яворові «Відкриті уроки дівочого футболу» в Яворові «Відкриті уроки дівочого футболу» в Яворові
«Відкриті уроки дівочого футболу» в Яворові «Відкриті уроки дівочого футболу» в Яворові

Стаття:

«Відкриті уроки дівочого футболу» в Яворові



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz