Відродження жіночого футболу у Запорізькій області


27.10.19  716
жіночий футбол, женский футбол, регіони, Запорізька область, Василівка, ЖФК, футбольна команда, Таврія, Олена Коваленко
Розвиток жіночого футболу – надзвичайно актуальна та цікава тема сьогодення, якій останніми роками приділяють величезну увагу навіть на світовому рівні.

З метою популяризації жіночого футболу у Василівці (Запорізька область) ще в жовтні минулого року була створена жіноча футбольна команда «Таврія», до складу якої увійшли спочатку шість дівчат. Та ця справа настільки сподобалась творчій та активній молоді, що сьогодні команда «Таврія» представлена вже 25 футболістками віком від 6 до 15 років. До того ж, третирує їх також жінка – Олена Коваленко, яка раніше захищала честь футбольних команд «Житлобуд» з Харкова та «Славутич» з Броварів.

Днями, на одне з тренувань дівчат завітала міський голова Людмила Цибульняк. Очільниця міста поспілкувалась із командою, обговорила з тренером спортивні та творчі плани, а також, разом із секретарем міської ради Олександром Мандичевим вручила юним футболісткам 16 комплектів нової спортивної форми, в якій «Таврія» змагатиметься за честь рідного міста.
Бажаємо дівчатам покращувати свої спортивні навики, впевнено гнати м’яч у ворота суперників та сміливо підкорювати вершини своїх найзаповітніших мрій.

ЖФК, футбольна команда, Таврія, Олена Коваленко  ЖФК, футбольна команда, Таврія, Олена Коваленко  ЖФК, футбольна команда, Таврія, Олена Коваленко

Стаття:

Відродження жіночого футболу у Запорізькій області



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz