Запрошуємо дівчат та хлопців на «Футбольні канікули з ФФУ»


14.06.18  847
ФФУ, проект, футбольні канікули, федерація футболу, діти, юнаки, дівчата, футбол для дітей, Київ, Костюченко
Уже зовсім скоро, 16 червня, на НТК ім. В. Баннікова стартує новий проект, ініційований Федерацією футболу України, — «Футбольні канікули з ФФУ». Детальніше про нього сайту ffu.ua розповів перший віце-президент федерації Вадим Костюченко.

— Вадиме Костянтиновичу, розкажіть, будь ласка, про те, якими будуть «Футбольні канікули з ФФУ».

— Це абсолютно новий проект, який ми започатковуємо вже наступними вихідними, починаючи з 16 червня. Ми чудово розуміємо, що далеко не всі діти, які мають канікули в школі, у літні дні виїжджають на відпочинок на море чи за місто, тому батькам доводиться імпровізувати, щоб організувати для малечі корисне та безпечне проведення вільного часу. Федерація футболу України вирішила допомогти їм у цьому, запросивши на «Футбольні канікули з ФФУ».

— Куди дітям приходити і що із собою мати?

— «Футбольні канікули з ФФУ» проходитимуть на полях НТК ім. В. Баннікова у будні та вихідні. Із собою обов’язково необхідно мати довідку від лікаря про стан здоров’я та дозвіл від батьків, а також спортивну форму, взуття та хороший настрій. Дітки та підлітки (хлопчики й дівчатка) матимуть змогу займатися з кваліфікованим тренером, а потім зможуть зіграти матч з однолітками та виграти призи. Крім того, учасники «Футбольних канікул з ФФУ» зможуть долучитися до дитячого фан-руху «Вірні збірній» та отримати сертифікати на відвідування матчів національної збірної.

— Яка основна мета цього проекту?

— Перш за все, ми прагнемо відволікти дітей від гаджетів, вберегти від поганої компанії та зайняти їх спортом. Цілком можливо, що саме «Футбольні канікули з ФФУ» для багатьох із них стануть стимулом для ведення здорового способу життя в майбутньому. Окрім того, можливо, серед учасників проекту вдасться відкрити нові таланти, що зможуть надалі займатися у футбольній академії ФФУ, відбір до якої також стартує найближчим часом.



Стаття:

Запрошуємо дівчат та хлопців на «Футбольні канікули з ФФУ»


Теги:ФФУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz