10-й тур Вища ліга 18/19: «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Ладомир» Володимир-Волинський - 3:2


30.10.18  680
чемпіонат України жінки, жіночий чемпіонат, Львів-Янтарочка, женский футбол, Ятрань-Берестівець, ФФУ Вища ліга, Ладомир, ЖФК, умань, Пею, Бортнік, Паланка, УТК
(Ігор Соболенко, umanfootball.com.ua): Ще до закінчення календарного року, без паузи, розпочалося друге коло чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги. А відтак «Ятрань-Берестівець» мала можливість взяти бодай в одного суперника реванш за прикрі необов’язкові поразки на старті турніру. І цього дня в Паланці господарям вдалося то зробити – перемогли «Ладомир».

Віддати належне звітний матч вкотре показав, що середняки чемпіонату (а це по суті прошарок з 7(!!!) команд – виключенням можна назвати відірвавшихся «Житлобудів» і відставших остаточно «Пантер») помітно додали в плані організації і матчі між проходять здебільшого у рівній боротьбі. То й таки «Ладомир» не є в цьому виключенням. Та і знаходиться команда у верхній частині таблиці. Але з іншого боку вважати гостей фаворитом в матчі проти «Ятрані-Берестівець» теж було б поспіхом. В неділю господарі продемонстрували, що їх дуже рано списувати з рахунків.

Перший момент у зустрічі створили господарі, але Вальчук змогла парирувати удар головою Вороніної. За 5 хвилин господарі створили ще один момент. Але тепер … біля власних воріт! Олена Цикаленко припустилася грубої помилки – вийшовши до кута воротарського під передачу, вибила м’яча через центр штрафного майданчика. І по суті подарувала м’яча суперниці. Простріл і гол! І добре для господарів, що гравчиня «Ладомиру», що спрямувала м’яча в сітку порожніх воріт з самої лінії, перебувала в явному офсайді… А ось на 15-16 хвилинах Цикаленко вже виручили двічі свою команду. Спочатку після подачі зліва здійснила сейв. А потім гості після розіграшу кутового пробивали в дальній кут. І тут сейв. Але в принципі можна було констатувати, що, попри впевненість у власних силах гостей, ініціативою заволоділа «Ятрань-Берестівець». І гол у ворота «Ладомиру» на 30-й хвилині був логічним відносно розвитку подій на полі. Сталося це після кутового, коли Вороніна з центра штрафного точно пробила низом. Більше голів до перерви нечисленні глядачі не побачили.

чемпіонат України жінки, жіночий чемпіонат, Львів-Янтарочка, женский футбол, Ятрань-Берестівець, ФФУ Вища ліга, Ладомир, ЖФК, умань, Пею, Бортнік, Паланка, УТКДругий тайм також позитивно розпочався для підопічних Володимира Пею. На 50-й хвилині помилка захисника призвела до порушення правил і призначення 11-метрового удару. Юлія Семенюк вирок виконала чітко. 2:0. Це вже була помітна перевага. На 65-й хвилині Юлія Гнидюк могла зняти всі питання про переможця, але вихід сам на сам з воротарем завершила ударом в дальній кут і трішки схибила. За 4 хвилини виник момент біля воріт Цикаленко і саме воротар стрибком в ноги ліквідувала загрозу. Але буквально за хвилину м’яч таки побував у воротах Олени – 2:1. Ще за хвилину буквально господарі мали відновити перевагу у два м’ячі – Гнидюк видряпала м’яча в чужому воротарському і відкинула під удар Юлії Семенюк. Але в тої удар відверто не вийшов – «зажувала»…

Все йшло до перемоги господарів. Але рахунок був хитким. Приклад втраченої перемоги над «Злагодою» ятрив рани і не давав розслабитися. І лише на 90+2-й хвилині гол-красеню Юлії Семенюк дозволив господарям полегшено розслабитися. Юлія забила класним ударом з кута штрафного майданчика в дальній кут воріт! Правда, на 90+5-й хвилині гостям вдалося скоротити знову відставання (не зовсім вдало тут зіграла голкіпер), але не більше того – часу вже не було навіть розіграти м’яч з центра поля…

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2018-2019 - 10 тур
28 жовтня. с.Паланка - стадіон "Центральний" - 50 глядачів.
«Ятрань-Берестівець» Уманщина  - «Ладомир» Володимир-Волинський - 3:2 (1:0)
Голи: Вороніна 30, Семенюк Ю. 51 пен, 90+2 – Гірин 71, Шайнюк 90+4

Ятрань-Берестівець: Цикаленко - Земляна, Мушин, Вороніна, Косік, Авдєєва (Назаренко 90+2), Загуменна, Сівець, Гнидюк, Семенюк Ю., Семенюк О. (Тарасенко 66)
Запасні: Денищич - Комар
Тренер: Володимир ПЕЮ

«Ладомир»: Вальчук - Шайнюк, Аполоніна, Кибиш, Бубняк (Каверзіна 62), Перевізник, Ніколаєва, Кухаренко, Гірин, Кревська, Лемешук.
Запасні: Кузьмич, Барановська, Димура
Тренер: Олег БОРТНІК

Арбітри: Бондарчук І. (Київ), Кравченко О. (Кропивницький), Настусенко Є. (Олександрія)
Попередження: Кибиш 28, Лемешук 51




Стаття:

10-й тур Вища ліга 18/19: «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Ладомир» Володимир-Волинський - 3:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz