Дівоча збірна України WU-17 вирушила до Азербайджану


05.03.18  1764
МиЗбірна, WU-17, Паламарчук, дівоча збірна України з футболу, Ю-17, жіноча збірна, відбір Чемпіонату Європи, женский футбол, Азербайджан
Ввечері 4 березня делегація дівочої збірної України WU-17 вилетіла до Азербайджану, де зіграє два товариських поєдинки з місцевою збірною. Перед виїздом до Баку синьо-жовті провели два тренувальні дні на центральному стадіоні селища Лютіж Київської області.

Нагадаємо, що на перший навчально-тренувальний збір у цьому році та для підготовки до участі в контрольних поєдинках новий тренер української збірної Валерій Паламарчук викликав 20 гравців. Найбільше представництво у складі синьо-жовтих має костопільський клуб «Родина-Ліцей», який делегував одразу шістьох футболісток.

«Розпочинається новий етап підготовки збірної, і такі спаринги нам дуже необхідні. Саме в міжнародних матчах ми зможемо оцінити справжній рівень гравців та стан команди вцілому. В цих поєдинках збірні матимуть різну мету. Азербайджан готується до матчів еліт-раунду, який відбудеться вже у квітні місяці, а наше завдання - сформувати колектив до майбутніх осінніх баталій европейського відбору. Попереду у нас багато роботи, яку ми маємо виконати всі разом - як одне ціле», - зазначив наставник збірної Валерій Паламарчук.

Склад збірної України WU17
Воротарі: Олександра Темник (ВО ДЮСШ, Вінниця), Анна Велич («Ладомир», Володимир-Волинський).
Захисники: Владислава Півовар (ДЮСШ ім. Маміашвілі, Конотоп), Божена Ступко («Карпати», Львів), Дарина Зубач, Наталія Корнацька, Яна Котик (усі — «Родина-Ліцей», Костопіль), Анжеліка Ткачук («Пантери», Умань)
Півзахисники: Ганна Смеричинська, Наталія Мельник, Юлія Христюк (усі — ВО ДЮСШ, Вінниця), Маргарита Кісельова («АТЕКС-СДЮШОР-16», Київ), Анастасія Шмандровська, Діана Білякова («Родина-Ліцей», Костопіль), Надія Іванченко («Динамо», Львів), Лілія Петрусевич («Карпати», Львів).
Нападники: Катерина Кривицька («Пантери», Умань), Аліна Годунко («Родина-Ліцей», Костопіль), Віолетта Тян (ХОВУФК, Харків), Олександра Кревська (ДЮСШ, Володимир-Волинський).

Матчі збірних Азербайджану та України відбудуться 6 березня (початок — о 14.00 за київським часом) та 8 березня (9.00) на сучасному стадіоні "Далга Арена".

Також повідомимо читачів та вболівальників, що вже 13 березня до Києва прилетить вже жіноча збірна Азербайджану WU19 для участі двох міжнародних матчах з українською молодіжкою. Деталі очікуйте незабаром на нашому сайті...
МиЗбірна, WU-17, Паламарчук, дівоча збірна України з футболу, Ю-17, жіноча збірна, відбір Чемпіонату Європи, женский футбол, Азербайджан
МиЗбірна, WU-17, Паламарчук, дівоча збірна України з футболу, Ю-17, жіноча збірна, Азербайджан, товариські матчі, женский футбол

©2018 / фото / womensfootball.com.ua


Стаття:

Дівоча збірна України WU-17 вирушила до Азербайджану



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz