Кубок Херсонської області та АР Крим розіграли «Восход» та «Таврія»


25.12.17  1067
Восход, Нова Маячка, Таврия, Крим, Крим це Україна, футбол дівчата, жінки футбол, ФФУ, Кубок Херсонської області та Крима
23 грудня 2017 року, у спортивній залі ШВСМ (Гідропарк) міста Херсону, відбувся матч за Кубок Херсонської області та АР Крим серед жіночих команд 2017 року. Кубок розіграли між собою команда-представниця від АР Крим – "Таврія”, та від Херсонської області – команда "Восход” Стара Маячка.

Гра почалася дуже жваво, вже на другій хвилині Таврія забила гол. Але досвідчені дівчата з команди "Восход” швидко відігралися, та продемонстрували високий рівень підготовки, вигравши перший тайм з рахунком 7:1, та здобули перемогу з рахунком 11:2 у підсумку.

Восход, Нова Маячка, Таврия, Крим, Крим це Україна, футбол дівчата, жінки футбол, ФФУ, Кубок Херсонської області та КримаКоманда "Восход” за перше місце була нагороджена кубком та медалями, та отримала звання "Володар Кубку Херсонської області та АР Крим серед жіночих команд з міні-футболу 2017 року”. Команда "Таврія” за друге місце була нагороджена кубком та медалями.

Окрім гарного настрою обидві команди отримали від Херсонської обласної федерації нові м’ячі! Кубок Херсонської області та АР Крим серед жіночих команд з футзалу був проведений вперше, в майбутньому цей турнір стане традиційним.

За матеріалами ХОФФ


Стаття:

Кубок Херсонської області та АР Крим розіграли «Восход» та «Таврія»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz