2-й тур Перша ліга 17/18: «Багіра» - «Восход» - 1:7 + ВІДЕО


19.09.17  1060
чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Багіра Кропивницький, Восход Стара Маячка
Кропивницька команда «Багіра» провела свій дебютний матч у жіночому чемпіонаті України з футболу в Першій лізі вчора, 17 вересня.
На верхньому полі стадіону «Зірка» господаркам протистояла команда «Восход», сформована з дівчат із Херсонської області. Клуб базується у селі Стара Маячка, а домашні матчі проводить в Олешках (до травня 2016 року м. Цюрупинськ).
Дебютанткам чемпіонату довелося відчути на собі рівень більш досвідчених і майстерніших футболісток. Матч, що тривав два тайми по 45 хвилин, команда з Кропивницького програла з розгромним рахунком 1:7. Гості володіли ініціативою впродовж усієї зустрічі. Підопічним Олексія Стрельцова лиш інколи вдавалося переходити власну половину поля та створювати поодинокі напівмоменти. У першому таймі футболістки «Восхода» забили «Багірs» чотири голи, та якби не майстерність голкіпера нашої команди Єлизавети Михайлюк, у воротах могло побувати м’ячів щонайменше удвічі більше. Місцеві футболістки у першому таймі відповіли одним влучним ударом Юлії Лигуші, яка проявила індивідуальну майстерність та результативно дальнім ударом завершила стрімку контратаку - 1:4.
У другому таймі футболістки «Багіри» пропустили ще тричі. Самі господарки мали шанс забити другий м’яч, однак Яна Замуренко не змогла реалізувати пенальті.

Стартовий розгром 1:7 дав тренерському штабу «Багіри» матеріал для роботи над помилками, адже за словами тренера «Багіри» Олексія Стрельцова, перші суперниці були не найсильнішою командою першолігового чемпіонату.
Місцями у наших дівчат були проблиски та осмислені дії в грі, але команді ще доведеться багато працювати, щоб підтягнутися до рівня чемпіонату та гідно протистояти суперницям. У дебюті ж нестачу майстерності, незіграність футболістки «Багіри» компенсовували на полі бажанням і самовіддачею.

«Треба тренуватися і тренуватися. Якщо умов не буде то складніше буде іти далі. Ми пропустили сім м’ячів не від найсильнішої команди Першої ліги, але і їй ми поступалися в усіх компонентах. Хочу подякувати усім футболісткам, які боролися і в дебютному матчі навіть програючи з великим рахунком, не здавалися. Окремо виділю воротаря Єлизавету Михайлюк, а також Анну Ткаченко та Юлію Лигушу. Вони добре проявили себе у цій грі. Приємно, що нас прийшло підтримати до півсотні вболівальників: дівчатам це допомагало», - сказав після матчу головний тренер команди.

Наступний тур «Багіра» проведе 1 жовтня у Миколаєві з командою «Оріон-Авто».
gre4ka.info
Автор відео Василь Орлов



Стаття:

2-й тур Перша ліга 17/18: «Багіра» - «Восход» - 1:7 + ВІДЕО



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz