Різдвяні привітання тренера національної жіночої збірної України


06.01.18  1046
Вітання Володимир РЕВА, тренер національної збірної України, жіночий футбол, женский футбол Украины, Владимир Рева, тренер сборной по футболу
Наступив 2018 рік. Рік, який буде насичений яскравими подіями у футбольному житті України. Наприкінці травня весь світ буде спостерігати за фіналами Ліги чемпіонів, які вперше в історії відбудуться в Києві. Дуже радий, що амбасадором фіналу найпрестижнішого клубного жіночого турніру Європи є гравець жіночої збірної України Ія Андрущак, яка своїм прикладом буде популяризувати футбол прекрасної половини людства. Впевнений, що футбольне дійство у столиці України подарує всім незабутні позитивні емоції та враження.

Цього року жіночу національну збірну України чекає  запекла боротьба за вихід до фінальної частини Кубку світу, який у 2019-му відбудеться у Франції. З цього приводу, хочу подякувати членам Виконавчого комітету Федерації футболу України, президенту Всеукраїнської Асоціації жіночого футболу, що вони продовжили контракт зі мною.  

Останні матчі національної жіночої збірної України у 2017-му році  проти Хорватії, Білорусії та Угорщини, в яких були і розпач від втраченої перемоги і радість успіху на останніх секундах, вселяють надію на позитивний результат команди у майбутньому.

Від щирого серця я і весь тренерський штаб жіночої збірної бажаємо українським уболівальникам, усім, хто любить жіночий футбол, гравцям, тренерам і клубам вдалого Нового року. Нехай у 2018-му здійсняться найзаповітніші мрії та бажання, а Різдвяні свята принесуть в оселю добробут і злагоду.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, миру, добра, благополуччя та нових звершень як в особистому житті, так і на футбольних полях!

Володимир Рева
Головний тренер національної жіночої збірної України
фото М.Волошин


Стаття:

Різдвяні привітання тренера національної жіночої збірної України



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz