Сфотографуйся з Кубками Ліги Чемпіонів та відвідай матч легенд у Києві!


15.02.18  967
кубки ліги чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна, футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL
Коли й де можна буде сфотографуватися з кубками Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок?
Які активності очікують на вболівальників поза межами стадіону? Що таке матч легенд, та коли його можна буде побачити? Чи демонструватимуть на «Фестивалі чемпіонів» фінальні матчі змагань? Про все це та багато іншого розповідає менеджер проекту «Приймаюче місто» Олексій Десятник.


«Фестиваль чемпіонів» — свято футболу в центрі столиці
«Фестиваль чемпіонів» — подія, що відбуватиметься в рамках фінальних матчів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів із 24-го по 27 травня на головній вулиці Києва, Хрещатику.  Саме зі стартом фестивалю розпочнуться активності УЄФА, які проходитимуть за межами стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського та НСК «Олімпійський».

Вранці, 24 травня відбудеться офіційне відкриття «Фестивалю чемпіонів». Цього дня кожен бажаючий зможе сфотографуватися з кубками Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок. До речі, останній буде на фестивалі лише один день, адже вже ввечері на стадіоні «Динамо» відбудеться фінальний матч жіночої Ліги чемпіонів. Чоловічий же кубок буде знаходитися на «Фестивалі чемпіонів» до суботи, 26 травня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Визначено час проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок

Вхід на «Фестиваль чемпіонів» буде безкоштовним
У вболівальників, які відвідають у ці дні «Фестиваль чемпіонів», буде можливість долучитися до великої кількості спонсорських активностей. Крім того, на фестивалі плануються виступи українських та європейських музичних колективів. Остаточна програма заходів буде оприлюднена на початку травня.

Основний потік людей, зокрема вболівальників команд-фіналістів, на цьому заході очікується саме у день фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, 26 травня, тому киян та гостей міста запрошують відвідати захід раніше — у четвер та п’ятницю.

Події розгортатимуться від Головпоштамту до ЦУМу, а потрапити на них можна буде абсолютно безкоштовно.

кубки ліги чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна, футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCLМожливість виграти квиток на фінал
Протягом чотирьох днів плануються заходи від спонсорів, серед яких буде й можливість виграти квиток на фінал чоловічої Ліги чемпіонів, що відбудеться 26 травня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: новини з підготовки до фіналу жіночої Ліги Чемпіонів

Матч легенд
Матч легенд — це поєдинок, у якому беруть участь найвідоміші зірки світового футболу! Під час попередніх фестивалів дві зіркові команди проводили між собою показову гру, а цього року УЄФА планує запросити більшу кількість футболістів топ-рівня й організувати міні-турнір.

Такі матчі є дуже популярними серед уболівальників усього світу! Змагання відбудуться на встановленому на Хрещатику футбольному майданчику, а у вирішальній грі планується участь легендарних українських боксерів — братів Кличків.

«Фестиваль чемпіонів» доступний для всіх
Заходи на території фестивалю будуть доступні для всіх соціальних категорій. Зокрема, матимуть змогу взяти участь у святі футболу люди з обмеженими можливостями. УЄФА передбачить певні часові слоти для того, щоб кожен охочий зміг долучитися до свята футболу.

«Фестиваль чемпіонів» — не фан-зона
Із 24-го по 26 травня «Фестиваль чемпіонів» працюватиме з ранку й до вечора, однак публічного перегляду фінального матчу на фестивалі наразі не заплановано, адже ця локація не є фан-зоною. 26 травня о 18.00 «Фестиваль чемпіонів» припинить свою роботу.

День Києва продовжить «Фестиваль чемпіонів»
Традиційно день столиці України відзначається в останню неділю травня. Цього року цей день припадає на 27-е число. У зв’язку з цим УЄФА люб’язно передасть локацію місту Києву для проведення святкувань.

За матеріалами ФФУ


Стаття:

Сфотографуйся з Кубками Ліги Чемпіонів та відвідай матч легенд у Києві!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz