13 тур Вища ліга 18/19: «Єдність-ШВСМ» Плиски - «Восход» Херсонська обл - 1:2


20.04.19  1310
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, жіночий чемпіонат, ЖФК, женский футбол, Восход Стара Маячка, спорт жінки, ФФУ Вища ліга, Єдність-ШВСМ, Берислав, Херсонська область
За п'ять турів до завершення чемпіонату України розгортається цікава боротьба за бронзові нагороди, на які на даний момент претендують чотири колективи.

Сьогоднішній матч в Плисках можна було охрестити центральним у турі. В гості до «Єдності –ШВСМ» завітав колектив з Херсонської області – «Восход», який тільки у цьому році потрапив у вищий дивізіон.

Нагадаємо, що у першому колі саме «Єдність» здобула мінімальну перемогу на полі суперника і саме звітний поєдинок мав визначити переможця у цьому протистоянні. Перша половина матчу переможця не виявила і команди пішли на перерву з нулями на табло.

Головна розв’язка для учасників матчу та вболівальників очікувала вже у таймі другому. Майже одразу після поновлення гри, на радість місцевій публіці, господарі поля відкривають рахунок і виходять вперед завдяки точному удару грузинського легіонера «Єдності-ШВСМ» Лели Чічінадзе. Чим ближче до завершення до фінального свистка, тим більше зростало напруження у матчі. На 79 хвилині захист господарів не встежив за Оленою Лимар, яка зрівняла рахунок -1:1.

Долю ж матчу вирішив момент вже у компенсований час: на 93 хвилині Яна Деркач результативно завершує атаку гостей і приносить «Восходу»  такі важливі три пункти.


ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2018-2019 - 13 тур
20.04.2019 - с.Плиски - стадіон СК Єдність - 150 глядачів

ЄДНІСТЬ-ШВСМ (Плиски) - ВОСХОД (Херсонська обл.) - 1:2 (0:0)
ГОЛИ
: Чічінадзе 49 - Лимар 79, Деркач 90+3

ЄДНІСТЬ-ШВСМ: Говорунова - Полухіна (Мажара 62), Вороніна, Горбач, Давиденко, Кравченко (Мазурова 46), Бочковська, Чічінадзе, Козуб Кр., Вегерич, Скидан
Запасні: Герасимчук - Маліновська, Ковб, Семенюк Ю., Орлова
Тренер: Володимир КУЛИК

ВОСХОД: Сандалова - Кряж, Чистякова, Несіна, Деркач, Салай (Марченко 24), Левицька, Осіпян, Свергун, Лимар, Стець
Запасні: Устінова - Сєнічева, Островська, Аілінкій
Тренер:
Роман ЗАЄВ

Арбітри: Причина С. (Львівська обл.) - Галинець В. (Рівне), Дрикін В. (Рівне) - Щербатенко Я. (Чернігівська обл.)
Спостерігач арбітражу: Дмитрук Я. (Рівне)


ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Горбач 32, Бочковська 45+1, Вороніна 71 - Осіпян 34, Чистякова 72, Стець 76



Стаття:

13 тур Вища ліга 18/19: «Єдність-ШВСМ» Плиски - «Восход» Херсонська обл - 1:2



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz