16-й тур Вища ліга 17/18: «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Родина-Ліцей» Костопіль - 1:0


15.05.18  821
чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Ятрань-Берестівець, женский футбол, Родина-Ліцей, спорт жінки, ФФУ Вища ліга, Уманщина
Після драматичного і виснажливого півфіналу кубка України, коли «Ятрань-Берестівець» (ведучи двічі по ходу матча) поступилася в Чернігові лише в серії пенальті, на підопічних Володимира Пею очікував домашній матч проти «Родини-Ліцей». З одного боку – не самий сильний суперник, що знаходиться на нижніх щабелях турнірної таблиці. З іншого боку – традиційно непоступлива команда Василя Олександровича Мамчура, яка вже неодноразово ставила підніжку нашій команді. Тому легкого життя не передбачалося. Так і сталося.

Матч розпочався спокійно, у неспішному темпі. Господарі відразу прибрали ініціативу до своїх ніг. Але при цьому моментів толком і не було. Явно давалася взнаки втома. За таких розкладів ціна по-справжньому гольових моментів зростала. А відтак стурбувало, що в середині тайму господарі змарнували відразу три чудових нагоди забити. Особливо прикро було, коли Юлія Гнидюк вийшла сам на сам з воротарем і пробила прямо у Герасимчук. Мало того. Юлія сама ж підібрали м’яча, але її повторний удар відбив вже захисник на лінії воріт!

чемпіонат України жінки, сезон 2017-2018, жіночий чемпіонат, Ятрань-Берестівець, женский футбол, Родина-Ліцей, спорт жінки, ФФУ Вища ліга, УманщинаЧудовий шанс змарнувала відразу по перерві Семенюк – пробивала без спротиву метрів з 5-6. Промахнулася! Коли на 66-й хвилині гарна комбінація господарів закінчилася ударом Авдєєвої з 13 метрів у поперечину, закралися сумніви – чи знайдуться сили таки вирвати сьогодні перемогу? І коли пішов вже зворотній відлік до фінального свистка, Юлія Гнидюк таки забила! Причому зробила це надзвичайно ефектно! Вона на прийомі м’яча одним дотиком обіграла захисницю а потім потужним ударом метрів з 17 поцілила точнісінько в самий нижній кут! Герасимчук, що дуже впевнено провела весь матч, була просто безсила! В час, що залишився, господарі були ближче до того, щоб збільшити перевагу, ніж гості до того, щоб відігратися. На 88-й хвилині воротар парирував м’яча після гарного удару зі штрафного Левицької. А в компенсований час Гнидюк «протащила» м’яча лівим флангом і з гострого кута пробила. Але вище… Важка, але закономірна і така потрібна перемога наших футболісток. Після поразки в цьому турі «Легенди» наша команда піднялася на третє місце. Правда, у «Легенди» на одну гру зіграно менше. Все вирішиться в заключних матчах. «Ятрані-Берестівець» ще потрібно зіграти в Харкові. «Легенда» з’їздить до Костополя і приймє «Єдність». Якщо чернігівський гранд хоч раз оступиться і втратить бодай два очки, то в заключному турі на своєму полі «Ятрань-Берестівець» в особистій зустрічі зможе поборотися за бронзові медалі.
Футбол Уманщини
umanfootball.com.ua

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. ВИЩА ЛІГА 2017-2018 - 16 тур
13.05.2018 - с.Паланка - стадіон УТК - 150 глядачів

ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ (Уманський р-н) - РОДИНА-ЛІЦЕЙ (Костопіль) - 1:0 (0:0)
ГОЛИ: Гнидюк 83


ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ: Цикаленко - Левицька, Аілінкий, Сівець, Авдєєва, Вороніна (Боярова 70), Земляна, Загуменна, Семенюк Ю., Гнидюк, Косік (Назаренко 46)
Запасні: Коріненко - Семенюк О., Комар
Тренер: Володимир ПЕЮ

РОДИН
А-ЛІЦЕЙ: Герасимчук - Буднік, Мушин, Вегерич, Войт (Щур 80), Старухіна, Саврук (Стромидло 85), Котяш, Чкадуа, Мулярець, Салівончик (Костюченко 53)
Запасні: Денищич - Квач, Калічинська, Король
Тренер: Василь МАМЧУР


Арбітри: Кваша А. (Київська обл) - Піценко І (Олександрія), Настусенко Є. (Олександрія).
Спостерігач арбітражу:
Алексахіна Н. (Кропивницький).

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: немає - Буднік 40, Чкадуа 87




Стаття:

16-й тур Вища ліга 17/18: «Ятрань-Берестівець» Уманщина - «Родина-Ліцей» Костопіль - 1:0



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz