1/2. Кубок України 17/18. «Легенда-ШВСМ» Чернігів - «Ятрань-Берестівець» Уманщина - 2:2 (п.п. 4:2)


09.05.18  943
Кубок України серед жінок, Кубок України 2018, жінки футбол, змагання кубку, жіночий Кубок України, футбол женский, ФФУ, Родина-Ліцей, Легенда-ШВСМ
фото Володимир Коваль
Чернігівська «Легенда-ШВСМ» 18-й раз в історії зіграє у фіналі національного кубка. Та цього разу не просто далася ця путівка для підопічних Володимира Кулика. На стадії 1/2 фіналу серйозним конкурентом за вихід стали футболістки «Ятрані-Берестівець». До речі, саме ці колективи сперечаються за бронзові нагороди і в Чемпіонаті України. Матч виправдав всі очікування.

Напружений півфінал, який подарував для вболівальників та команд 120 хвилин ігрового часу, 4 голи, попередження, вилучення і на десерт - серію післяматчевих пенальті. Та на відміну від глядачів, головні дійові особи цього матчу можливо і не так уявляли собі перебіг подій.

Команди змусили понервувати не тільки вболівальників, а й своїх тренерів. Основний час завершився з нічийним рахунком 1:1. У першому таймі чудовим пострілом вивела уманчанок вперед Тетяна Левицька. Відігратися "Легенда" зуміла аж на 70 хвилині - рахунок зрівняла Натія Панцулая.

Не встигли команди розпочати додатковий час, як "Ятрань-Берестівець" знову вийшла вперед, завдяки результативному удару Роксолани Комар. Час спливав та свій момент "Легенда" все ж створила і реалізувала: гольову атаку завершила Олена Лимар - 2:2. А це означало, що долю першого фіналіста вирішить серія післяматчевих пенальті. Краще
з хвилюванням впоралися саме господарі поля - 4:2.

Таким чином чернігівська "Легенда-ШВСМ" вже в 18-ий раз зіграє у фіналі розіграшу Кубка України, який відбудеться 2 червня у Тернополі.


КУБОК УКРАЇНИ 2017-2018 - 1/2 ФІНАЛУ
09.05.2018 - м.Чернігів - стадіон Чернігів-Арена - 200 глядачів

ЛЕГЕНДА-ШВСМ (Чернігів) - ЯТРАНЬ-БЕРЕСТІВЕЦЬ (Уманський район) -2:2 (п.п. 4:2)
ГОЛИ: Панцулая 70, Лимар 117 - Левицька 30, Комар 95

Післяматчеві пенальті: Панцулая (+), Коча (+), Шматко (+), Салай (+), Скидан (-) - Левицька (+), Семенюк Ю. (+), Вороніна (-), Сівець (-)

ЛЕГЕНДА-ШВСМ: Діхтяр - Полухіна, Коча, Панцулая, Деркач, Перевізник, Скидан, Лашко, Куніна Н., Лимар, Михайлюк (Шматко 49)
Запасні: Говорунова, Лутченко - Салай, Семиженко, Гриценок, Соломаха
Тренер: Володимир КУЛИК


ЯТРАНЬ:Цикаленко - Левицька, Аілінкій, Вороніна, Сівець, Земляна, Загуменна, Гнидюк, Семенюк Ю., Назаренко, Авдєєва (Комар 59)
Запасні: Коріненко - Семенюк О., Боярова, Косік
Тренер: Володимир ПЕЮ


Арбітри: Вакулко І. (Рівненська обл.) - Сухан М. (Закарпатська обл.), Джмелик О. (Чернівецька обл.) - Асмаковець В. (Чернігів)
Спостерігач арбітражу: Стеценко В. (Запоріжжя)


ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Скидан 54 - Семенюк Ю. 24, Загуменна 75
ВИЛУЧЕННЯ: Полухіна 110 - Назаренко 110

©2018 womensfootball.com.ua


Стаття:

1/2. Кубок України 17/18. «Легенда-ШВСМ» Чернігів - «Ятрань-Берестівець» Уманщина - 2:2 (п.п. 4:2)



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz