«Житлобуд-1» - «Ятрань-Берестівець»: післяматчеві коментарі


19.11.18  872
Кубок України серед жінок, Кубок України, жінки футбол, 1/4 фінала, жіночий Кубок України, женский футбол, ФФУ, Житлобуд-1, Ятрань Умань, Жилстрой, ЖФК, Берестівець, Валентина Котик, Володимир Пею
(Прес-служба ЖФК Житлобуд-1, fczh1.com): Після матчу 1/4 фіналу між "Житлобуд-1" та "Ятрань-Берестівець" головні тренери команд Валентина Котик та Володимир Пею прокоментували перебіг подій на полі.

Валентина КОТИК: "Що стосується гри, то всі прекрасно розуміють, що основна боротьба в Кубку для нас вже пройшла - в 1/8 фіналу. Залишилися ті суперники, яких ми зобов'язані обігравати, тому що рівень майстерності у них нижче нашого. Ніяких перешкод в цій грі ми не побачили.

Уже кінець сезону і, можливо, ми десь другий тайм зіграли більш розслаблено. Наш тренерський штаб завжди закликає гравців не піддаватися на гру суперника, а нав'язувати свою і ті комбінації, які ми награємо, все одно намагатися їх втілювати, правда, ще раз зазначу, у другому таймі у нас це не особливо виходило.

Тож вітаю наш клуб з виходом в 1/2 фіналу Кубка України та бажаю гравцям тільки перемог".



Володимир ПЕЮ: Сьогодні була завершальна гра сезону, матч 1/4 фіналу кубку України. Ми зустрічалися з лідером нашого жіночого футболу – «Жилстрой-1». Ми налаштовувались на цю гру, бажали показати змістовний футбол, але перші моменти в грі показали, що ми ще не готові на рівних боротися з цією командою. Десь розслабленість, неувага призвели до цих швидких голів. А потім майже налагодили гру, але «Жилстрой» доминував, грав флангами і забив у першому таймі 4 м*яча, які показали що команда повністю нас переграє. Хотя ми боролися, старалися, внесли деякі корективи до другого тайму і пропустили лише 1 гол. У нас були декілька моментів, та я вважаю, що якби нападники грали бистріше, то ці моменти могли би утворитися в голи. А так на сьогодні результат на табло.

Не скажу, що цей сезон для нас такий уж провальний. В минулому році ми вийшли до півфіналу, завершили чемпіонат на 4 місці, два гравця пішли з нашої команди та прийшлося налагоджувати нові зв*язки між гравцями.

Дякую «Жилстрою» за прийом, бажаю успіхів в наступних іграх та як завжди виграти Кубок і грати далі в Лізі чемпіонів".


Стаття:

«Житлобуд-1» - «Ятрань-Берестівець»: післяматчеві коментарі



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz