Croatia Womеn's Cup 2019: Хорватія - Україна - 0:4


26.02.19  973
жіночий футбол, ЖФК, жіноча національна збірна, збірна України жінки, женская сборная Украины, Croatia Women’s Cup 2019, женский футбол, МиЗбірна, ФФУ
26 лютого, двома матчами стартував міжнародний турнір серед національних жіночих збірних команд з футболу -Croatia Womеn's Cup 2019. Нагадаємо, що у змаганнях беруть участь 6 жіночих національних збірних, а саме: Хорватія, Сербія, УКРАЇНА, Чорногорія, Словенія та Боснія і Герцеговина. Всі матчі проходять на столичних стадіонах м.Загреб. 

У своєму першому поєдинку збірна України зустрічалася з господарками турніру - збірною Хорватії. Команди вже добре знайомі одна одній, адже саме в минулому відбірковому етапі до Кубку Світу вони зустрічалися двічі (1:1, 3:0). Звітний матч став третім протистоянням за всю історію.

Початок тайму, як найкраще розпочали наші футболістки і вже до 10 хвилини свою перевагу втілили у два голи. Спочатку Вероніка Андрухів результативно завершила подачу Ольги Басанської з кутового, а вже за шість хвилин чудову нагоду реалізувала капітан збірної Дар'я Апанащенко - спокійно реалізувавши вихід віч-на-віч із кіпером хорваток (2:0).

Незважаючи на комфортну перевагу у рахунку підопічні Наталії Зінченко не збаляли обертів і продовжували шукати щастя біля чужих воріт. Декілька разів свої наміри щось змінити у матчі показали і футболістки Хорватії та оборона і голкіпер збірної України діяли чітко і злагоджено.
жіночий футбол, ЖФК, жіноча національна збірна, збірна України жінки, женская сборная Украины, Croatia Women’s Cup 2019, женский футбол, МиЗбірна, ФФУ
Заволодівши ініціативою у центрі поля "синьо-жовті" мали вдосталь моментів для того, щоб підсумковий рахунок був набагато більшим та підвела реалізація. Натомість, своє гольове відчуття проявила Вероніка Андрухів, яка ще у першому таймі оформила дубль (завершивши флангову атаку ударом в дальній нижній кут воріт), а під занавіс матчу забила і свій третій м'яч - 4:0.

Відмітимо і дебют у збірній Валентини Тараканової, яка доволі активно увійшла в гру і мала декілька доволі гарних нагод для взяття воріт. 

Свій наступний матч збірна України проведе 02 березня зі збірною Словенії. Початок о 12:30 за київським часом.

У групі В збірна Сербії з аналогічним рахунком переграла представників з Чорногорії - 4:0.

Міжнародний турнір національних жіночих збірних
26 лютого 2019. Загреб. Стадіон
NŠC Stjepan Spajić
Хорватія — Україна — 0:4 (0:3)
Голи: Андрухів 3,24,85, Апанащенко 9

ХОРВАТІЯ: Бачич – Єленчич, Балог, Невркла, Хорват (Дулчич 46), Дуйменовіч (Спаїч 75), Руделіч, Ландека (к), Дуймович (Салек 66), Кон'яр (Малтасіч 60), Жигіч

УКРАЇНА: Самсон - Панцулая (Філенко, 69), Подольська (Ковтун, 76), Кравець, Басанська (Шматко 44), Кочнєва (Тараканова, 58), Китаєва, Апанащенко, Романенко (Куніна, 58), Андрухів, Калініна (Козиренко 46)

Попередження: Ландека 10, Дуйменовіч 30, Хорват 32 - Басанська 35, Козиренко 85



Стаття:

Croatia Womеn's Cup 2019: Хорватія - Україна - 0:4



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz