Croatia Womеn's Cup 2019: Словенія - Україна - 3:1


03.03.19  795
жіночий футбол, ЖФК, жіноча національна збірна, збірна України жінки, женская сборная Украины, Croatia Women’s Cup 2019, женский футбол, МиЗбірна, ФФУ
02 березня відбулися матчі заключного дня групового етапу міжнародного турніру серед національних жіночих збірних команд з футболу - Croatia Womеn's Cup 2019.

У групі А перепустку у фінал змагань розігрували збірні України та Словенії. Вже з перших секунд матчу стало зрозуміло, що наші суперниці не мають наміру відсиджуватися в обороні і понеслися атакувати. Ірина Саніна вже з першої хвилини активно вступила в гру і відвела пару загроз від наших воріт.

Заспокоїти гру українкам вийшло з хвилини п'ятнадцятої. Гарні нагоди змарнували Дар'я Кравець, Валентина Тараканова, Дар'я Апанащенко та Тетяна Романенко. Натомість словенки свій один з моментів використали з повна. Скориставшись провалом у центрі поля "зелено-білі" відрили рахунок. З таким рахунком команди і пішли на перерву.
жіночий футбол, ЖФК, жіноча національна збірна, збірна України жінки, женская сборная Украины, Croatia Women’s Cup 2019, женский футбол, МиЗбірна, ФФУ
В перерві тренерський склад спробував перебудувати гру, випустивши одразу трьох нових гравців. В свою чергу зіграність складу Словенії вчергове принесла їм результат. Не обійшлося без долі везіння, але після дальнього удару капітана рахунок став 2:0.
Приємно, що гравці збірної швидко переламали хід гри і вже в одній з наступних атак відквитали один м'яч. Завдяки активним діям на фланзі Натії Панцулая арбітр призначила одинадцятиметровий удар, який чітко реалізувала Дар'я Апанащенко - 2:1.

Залишалося ще вдосталь часу, щоб зрівняти рахунок і саме головне, що була можливість це зробити. Та побігши відіграватися наші дівчата забули про оборону. Одна з флангових атак завершилася черговим взяттям воріт збірної України. 3:1, і все більше гра почала переходити у центр поля. Та, на жаль, заволодіти ним "синьо-жовтим" так і не вдалося. Фінальний свисток арбітра зафіксував болючу поразку нашої "націоналки".

У підсумку, свій наступний матч збірна України проведе 04 березня. У поєдинку за 3-є місце "синьо-жовтні" зіграють зі збірною Боснії і Герцоговини. Початок о 12:00 за київським часом.

У групі В збірна Сербії перемігши Боснію (2:0) здобуває право грати у фіналі саме зі Словенією. У матчі за 5-є місце збірна Хорватії поміряється силами з представниками Чорногорії.

Міжнародний турнір національних жіночих збірних
02 березня 2019. Загреб. Стадіон
Lucko
Словенія — Україна — 3:1 (1:0)
Голи: Прашнікар 37, Звер 53, Чонч 69 - Апанащенко 55 (пен)

СЛОВЕНІЯ: Мершник - Агреж, Розмаріч, Корошеч, Клопчіч, Звер (к) (Міловіч 90), Чонч, Івануша (Морі 65), Прашнікар, Колбл (Маковец 90), Прша (Кос 80)

УКРАЇНА: Саніна - Панцулая, Кравець, Подольська (Філенко 72), Басанська (Шматко 63), Кочнєва (Калініна 46), Китаєва (Полюхович 46), Апанащенко, Романенко (Куніна 63), Андрухів, Тараканова (Козиренко 46).

Попередження: Прша 16, Агреж 56, Морі87 - Панцулая 74

Стаття:

Croatia Womеn's Cup 2019: Словенія - Україна - 3:1



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz