Дебютний чемпіонат Київщини з футболу серед дівчат


19.10.19  641
Київщина, жіночий футбол, женский футбол, UEFA GROW, УЄФА, УАФ, футбол дівчата, ЖФК, Калинівка, ОБухів
Вісім команд з Ірпеня, Красилівки Броварського району, Обухова та Славутича, сформованих із 15-річних і на чотири роки молодших дівчат, узяли участь у стартовому раунді прем’єрного чемпіонату Київщини.

Змагання проходили в Калинівці на двох трав’яних міні-майданчиках, облаштованих на стадіоні «Асканія-Арена», під керівництвом регіонального менеджера проекту УЄФА GROW в Київській області Кирила Хіміченка.

Найуспішніше виступили дівочі команди Славутича, з якими плідно працюють тренери Володимир Панченко та Вікторія Мекшун: 11-річні футболістки виграли всі матчі із загальним рахунком 23:0, а у протистоянні 15-річних майбутні переможниці програвали дівчатам з Ірпеня у вирішальному матчі — 0:3 після першого тайму, але, проявивши неабиякий характер і силу волі, буквально вирвали вікторію з рахунком 4:3.

Учасників обласного чемпіонату підготували тренери Григорій Москаленко та Катерина Єгорченко з Красилівки, Володимир Заєв з Обухова, а також Аліна Горобець і Аліна Скрипленко з Ірпеня. Вони також нагороджені подяками Української асоціації футболу. Сертифікати учасників яскравого дійства від проекту УЄФА GROW отримали всі футболістки. Також кожній із 68-ми учасниць обласного чемпіонату дісталися комплект ігрової форми та манішки від Київської обласної федерації футболу.
Київщина, жіночий футбол, женский футбол, UEFA GROW, УЄФА, УАФ, футбол дівчата, ЖФК, Калинівка, ОБухів
Нагадаємо, що раніше перший етап дебютного чемпіонату Київщини серед дівчат WU-17 та WU-13 пройшов в Обухові. На майданчиках під керівництвом регіональних менеджерів проекту GROW Кирила Хіміченка та Володимира Маслова відбулися перші в історії Київщини офіційні змагання дівочих команд. Обласний чемпіонат за програмою GROW має в основі фестивальний метод — ігри почергово проходитимуть на майданчиках усіх учасників.

Cеред 17-річних перемогу на етапі здобули вихованки тренера Володимира Панченка зі Славутича, друге місце — у команди з Красилівки Броварського району, третє — у «Гончарів» із Дибинців, а четверте — в учениць рокитнянської ЗОШ №3.

Серед 13-річних першими на проміжний фініш прийшли дівчата з Красилівки — за кращою різницею м’ячів, адже з командою Славутича вони розійшлися миром — 3:3. Третіми поки що тримаються рокитнянки, а дівчата з обухівської «Вертикалі» свої матчі програли.



Стаття:

Дебютний чемпіонат Київщини з футболу серед дівчат



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz