КС2019. Напередодні протистояння України та Угорщини


03.09.18  953
женская сборная, женский футбол Украина, Асоціація футболу, жіноча національна збірна, збірна України жінки, відбір до КС-2019, WWC2019, Тернопіль стадіон, Спорт-1
Напередодні останнього матчу кваліфікації Чемпіонату Світу-2019 національна жіноча збірна України провела відкрите тренування на тернопільському Міському стадіоні, де вже завтра зустрінеться з командою Угорщини.

Сьогодні українська делегація перебралася зі Львова до Тернополя, де оселилася в готелі «Авалон», що знаходиться поблизу стадіону. Нагадаємо, що тернопільська арена, де гратимуть жіночі команди, вміщує 15 100 глядачів. За попередньою інформацією, завтра очікується близько 3 000 уболівальників.

Що ж до самого Тернополя, то місто зі славетною історією та знаними футбольними традиціями вже добре знайоме з жіночим футболом. Так, у 2013 році саме тут відбувалися матчі відбірного етапу чемпіонату Європи серед 17-річних. Тоді до гостинного міста завітали дівочі збірні України, Шотландії та Угорщини.

Кількома місяцями пізніше в Тернополі побувала дівоча збірна Білорусі WU-15, а Кубок України з футболу серед дівочих команд останнім часом взагалі майже прописався в цьому західноукраїнському місті. Утім, нічого дивного в цьому немає. Затишний сучасний стадіон, хороша інфраструктура та відома всім гостинність роблять Тернопіль одним із найкращих місць для проведення матчів та турнірів будь-якого рівня.

Тренування за традицією розпочалося із вправ на розігрів м’язів, ігрових вправ, тримання м’яча на обмеженій ділянці, що мало сприяти налагодженню зв’язків на полі.

Нагадаємо, що поєдинок Україна — Угорщина відбудеться 4 вересня (початок — о 18.00). На ньому працюватиме суддівська бригада з Італії. Арбітр матчу — Граціелла Пірріаторе, асистенти арбітра — Франческа ді Монте та Вероніка Мартінеллі. Резервний арбітр — Олександра Вдовіна.

Поєдинок можна буде переглянути у прямій трансляції на телеканалі «Спорт 1».
ФФУ



Стаття:

КС2019. Напередодні протистояння України та Угорщини



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz