Надія Куніна: «В Тернополі ми очікуємо на палку підтримку збірної»


02.09.18  2023
женская сборная, женский футбол Украина, МиЗбірна, женский футбол Украины, ФФУ, жіноча національна збірна, збірна України жінки, відбір до КС-2019, WWC2019, Надія Кунина, Надежда Кунина, Жилстрой-1, ЖФК
Дебютант національної жіночої збірної України Надія Куніна розповіла про свій виклик до головної команди країни, збірну Угорщини та про підтримку вболівальників у Тернополі.

- Надіє, перш за все вітаємо тебе з викликом до національної збірної та з виходом твоєї команди «Житлобуд-1» до 1/16 жіночої Ліги чемпіонів. Ти зараз перебуваєш на зборах з командою WU-19, як сприйняла новину про те що тебе викликають до національної збірної? Хто привітав з викликом?
- Це дійсно несподівана і водночас приємна новина. Гадаю для кожної професійної футболістки є мрія – грати за національну жіночу збірну України.  Ця новина доволі швидко облетіла всіх родичів і знайомих. Авжеж першими були батьки і рідні, які завжди мене підтримують.

- Ти в своєму новому клубі «Житлобуд-1» стала основним нападником, як гадаєш готова поборотися за основу в націоналці?
- Буду робити все можливе, щоб проявити себе. Наразі в збірній є гарні виконавці, які мають повести команду за собою. А я разом з ними буду набиратися досвіду і при першій же можливості намагатимуся допомогти колективу добиватися поставлених цілей.

- Останній матч у відборі до КС-2019 Україна зіграє з Угорщиною, що знає про цю команду, кого б виділила?
- Особисто мені ще не доводилося грати проти Угорщини, але знаю, що за останні роки рівень футболу в цій країні виріс. Авжеж я спостерігала за останніми двома матчами нашої національної команди проти угорок і треба відмітити, що вони видалися доволі складними (поразка 0:4 та мінімальна перемога 1:0). Тому можна спрогнозувати, що легкої прогулянки з угорками не буде, але нам треба доказати, що рівень майстерності наших футболісток вищий!

 - Збірна вперше гратиме у Тернополі, чи доводилось тобі вже грати на красені стадіоні, як гадаєш вболівальники заповнять трибуни арени?
- У Тернополі дійсно чудова атмосфера і прекрасний стадіон. Мені вже двічі доводилося грати в цьому місті в рамках фінальних матчів розіграшу Кубка України, тоді ще у складі чернігівської «Легенди-ШВСМ». Приємно, що у Тернополі вболівальники спостерігають за жіночим футболом і підтримують команди на стадіоні, а отже ми очікуємо на палку підтримку збірної.

Користуючись нагодою запрошую усіх любителів футболу 4 вересня 2018 року прийти і повболівати за українську збірну!



Стаття:

Надія Куніна: «В Тернополі ми очікуємо на палку підтримку збірної»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz