Тернопіль. Футбольному місту – національну збірну


01.09.18  1593
женская сборная, женский футбол Украина, Асоціація футболу, жіноча національна збірна, збірна України жінки, відбір до КС-2019, WWC2019, Тернопіль, міський стадіон
Тернопіль вперше в своїй історії прийматиме офіційний матч національної жіночої збірної України.

Дата 4 вересня 2018 року назавжди увійде до літопису українського та тернопільського футболу. Цього дня на тернопільському міському стадіоні національна жіноча збірна України у рамках відбіркового турніру Кубку світу-2019 зустрінеться з командою Угорщини. Як для самого міста, так і головної жіночої збірної країни це буде дебютна подія такого рівня. Для Федерації – ще одним кроком для популяризації футболу в регіонах та залученням якомога більше міст до матчів збірних команд.

Що ж до самого Тернополя, то місто зі славетною історією та знаними футбольними традиціями, вже добре знайоме із жіночим футболом. Так, у 2013-му році саме тут відбувалися матчі відбіркового етапу чемпіонату Європи серед 17-річних. Тоді до гостинного міста завітали дівочі збірні України, Шотландії та Угорщини.

Кількома місяцями пізніше до Тернополя завітала дівоча збірна WU-15 Білорусі, а Кубок України з футболу серед дівочих команд останнім часом взагалі майже «прописався» у цьому західноукраїнському місті. Втім, нічого дивного у цьому немає. Затишний і сучасний стадіон, хороша інфраструктура та відома усім гостинність роблять Тернопіль одним із найкращих місць для проведення матчів та турнірів будь якого рівня.

Матч у Тернополі національна збірна України проведе після непростого вояжу до Швеції на поєдинок проти одного із лідерів нашої групи. Та й зустріч з угорками обіцяє стати для команди Володимира Реви непростим випробуванням. Достатньо сказати, що в поєдинку першого кола, який відбувся торік, наші дівчата здобули мінімальну перемогу, забивши вирішальний м’яч уже під завісу зустрічі.

Але можна не сумніватися, що 04 вересня «синьо-жовті» зроблять все, аби гідно завершити відбірковий турнір.

КС-2019 серед жіночих збірних. Кваліфікація
Україна — Угорщина - 18:00
04 вересня. Тернопіль. Стадіон «Тернопільський міський».

женская сборная, женский футбол Украина, Асоціація футболу, жіноча національна збірна, збірна України жінки, відбір до КС-2019, WWC2019, Тернопіль, міський стадіон

Стаття:

Тернопіль. Футбольному місту – національну збірну



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz