Максим Рахаєв: «Гра показала наскільки ми були фізично підготовлені»


07.02.19  835
чемпіонат України жінки, сезон 2018-2019, жіночий чемпіонат, Трест Жилстрой, женский футбол, ФФУ Вища ліга, Житлобуд-1, Жилстрой, ЖФК, Максим Рахаєв, Металіст 1925, Куніна Надія
фото fczh1.com
(Прес-служба ЖФК "Житлобуд-1"): 6 лютого на стадіоні "Динамо Арена ХНУВС" відбувся другий контрольний матч за участю "Житлобуду-1". Цього разу нашим дівчатам протистояв "Металіст 1925" (хлопці 2005 р.н.).

Матч розпочався з несподіванки - вже на першій хвилині матчу гравчині "Житлобуду-1" припустилися прикрої помилки, і хлопці дуже швидко відкрили рахунок у грі. Здавалося харків*янки вирівняли начебто гру, мали декілька нагод для взяття воріт суперника, але знову пропустили. На перерву команди пішли за рахунком 0:2.

На другий тайм склад "Житлобуду-1" оновився на 7 свіжих гравців, лише Кочнєва, Хаванська, Куніна та Шевчук залишилися з першого тайму та продовжили гру. Створивши купу моментів нам не вдалося забити гол, а от хлопці знову відзначилися на 53 хвилині. Такий рахунок тривав майже дві хвилини, як в швидкій атаці Юлія Шевчук скористалася нагодою та скоротила відставання. Гра пішла на зустричних курсах. Нечисленні вболівальники на при кінці матчу побачили ще два голи. Спочатку хлопці відзначилися голом, але через кілька секунд Ганна Мозольска встановила остаточний рахунок гри 2:4.

Склад "Житлобуду-1" (перший тайм): Шульга, Басанська, Андрущак, Костюченко, Алексанян, Хаванська, Апанащенко, Кочнєва, Шевчук, Куніна, Овдійчук
Склад "Житлобуду-1" (другий тайм): Саніна І., Голиш, Соломаха, Утицьких, Саніна Ж., Хаванська, Нестеренко, Кочнєва, Шевчук, Куніна, Мозольська.

Максим РАХАЄВ поділився своїми враженнями після гри:

Провели другий матч. Це була гарна гра, яка показала наскільки ми були фізично підготовлені. Хлопців обирали на рік старше у порівнянні з першим матчем. Ми побачили свої тактичні помилки, десь поступилися у швидкості, але процес підготовки триває. Команда зараз знаходиться під фізичним завантаженням, тому я рахую, вийшов такий результат, але цьому рахунку ми не приділяємо значної уваги. Саме головне для нас – це фізика та тактичне сприйняття моделі гри.



Стаття:

Максим Рахаєв: «Гра показала наскільки ми були фізично підготовлені»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz