Марина Порошенко: «Жіночий футбол є пріоритетним напрямком діяльності ФФУ»


12.04.18  944
кубки ліги чемпіонів, матч легенд, жіноча збірна, футбол женский, ФФУ, UEFA Women's CL, УЄФА, Ліга Чемпіонів жіноча, UWCL, Марина Порошенко
Для популяризації спорту серед української молоді благодійний Фонд Порошенка разом із Федерацією футболу України започаткував благодійний флешмоб "Запроси особливого друга на футбол".

Про це журналістам повідомила дружина президента України Марина Порошенко.

"Дуже важливо популяризувати спорт серед української молоді, а для того, щоб діти могли побачити красу справжнього європейського футболу Фонд Порошенка разом з Федерацією футболу України започаткував благодійний флешмоб "Запроси особливого друга на футбол". Перші 200 квитків цієї акції ми вручимо дітям з особлими освітніми потребами, дітям воїнів АТО, дітям-переселенцям, а також юним талантам з дитячих юнацьких футбольних шкіл Києва. Звертаюсь до всіх небайдужих громадян, до соціально активного бізнесу та до наших футбольних фанатів - долучайтесь до флешмобу "Запроси особливого друга на футбол", - сказала вона.

Марина Порошенко зазначила, що 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбудеться футбольний матч за звання найкращих футболісток Європи 2018 року. Початок матчу о 19:00.

"Окремо хочу зупинитися на Лізі Чемпіонів УЄФА серед жінок, адже сьогодні жіночий футбол став популярним у всьому світі і є пріоритетним напрямком діяльності для Федерації футболу України", - розповіла вона.



Телеканал Прямий


Стаття:

Марина Порошенко: «Жіночий футбол є пріоритетним напрямком діяльності ФФУ»



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz