Міжсезоння. «Ладомир»: з новими силами в новий сезон!


13.07.19  991
Вища ліга, жінки, Міжсезоння, новий сезон, жіночий футбол, 2019-2020, Ладомир, Волинь, женский футбол, ЖФК, Володимир-Волинський, Олег Бортнік, Вірковський
За останні роки жіноча команда «Ладомир», яка створена на базі Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти», завоювала певний авторитет у футбольній спільноті нашої держави.

Нагадаємо, що у 2017 році волинські футболістки вибороли золоті нагороди першої ліги і вже два роки поспіль впевнено виступають у вищому дивізіоні Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд.

Свій третій сезон у еліті підопічні Олега Бортніка розпочнуть 20 липня 2019 року, домашнім матчем проти костопільської «Родини».

До цього поєдинку колектив підходить у гарному настрої. Поступово завершується навчально-тренувальний збір, який об'єднав основний і молодіжний склади команд. І вже більша кількість дівчат, яка досягла 15-річного віку має шанси вже в цьому сезоні продемонструвати свою майстерність в матчах Вищої ліги. Серед новачків команди можна виділити колишню представницю ПФК "Львів" - Надію Іванченко.

Також приємною звісткою для вихованок ліцею та клубу стала новина про початок реконструкції ангару під спортивну споруду, яка вже в найближчому майбутньому має покращити навчально-тренувальний процес футболісток команди.




Стаття:

Міжсезоння. «Ладомир»: з новими силами в новий сезон!



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
РІЗНЕ:
Використовуються технології uCoz Використовуються технології uCoz